FAQ Section

Question 1: What is Lorem Ipsum?

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Astoria látványossága: hulladék a város szívében

Astoria látványosságává vált a bejelentő szerint a város szívében a bejelentésben látható napról napra gyarapodó csinos kis hulladékkupac.

Frissítve II.

2018.10.10.

A területtel kapcsolatban az FKF Nonprofit Zrt. – től az alábbi tájékoztatást kaptuk:

“Köszönjük megkeresést. Tájékoztatjuk hogy a jelzett helyszínről 10. 06-án elszállítottuk a területre illegálisan elhelyezett hulladékot.”

Köszönjük az FKF Nonprofit Zrt. – nek a takarítás elvégzését.


Frissítve I. 

2018.10.09.

Józsefváros Önkormányzata a mai napon tájékoztatott bennünket, hogy a terület karbantartása és takarítása a Fővárosi Közterület- fenntartó Zrt feladata.

Továbbá külön kiemelnénk, hogy Budapest VIII. kerülete rendre megoldja a honlapunkra beérkező bejelentéseket azokon a helyeken, amiken az önkormányzat illetékes.

Egy tavalyi példa a Klinikák környékéről.

Köszönjük a tájékoztatást. A bejelentést az FKF Nonprofit Zrt.-nek továbbítottuk. 


Budapest, de szinte minden település bármelyik pontján kialakulhatnak illegális hulladéklerakások. Van, hogy elmarad egyszer a hulladék elszállítása és máris hegyekben állhat a szemét.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Sziasztok! Ez a kép az 5.kerületben  szemlélhető meg. Szemből  indulnak a városnéző buszok… Egy hete még csak a zöld (szeméttől már repedező) konténer volt látható. Azóta gyarapodott a “látványosság”. Mindez a város szívében… Egy villanyoszlop tövében, ahogy feljövünk a metróból beleesik az ember a szemétbe. Helyszín a Rákóczi út 1. Sejtésem szerint , ha nem lenne ott az a rossz kuka, nem tennék oda a szemetet.

A bejelentés időpontja: 2018.10.05.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS:  Budapest, Rákóczi út 1.

Az Astoria látványosságának a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet