Astoria látványossága: hulladék a város szívében

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Astoria látványosságává vált a bejelentő szerint a város szívében a bejelentésben látható napról napra gyarapodó csinos kis hulladékkupac.

Frissítve II.
2018.10.10.

A területtel kapcsolatban az FKF Nonprofit Zrt. – től az alábbi tájékoztatást kaptuk:
“Köszönjük megkeresést. Tájékoztatjuk hogy a jelzett helyszínről 10. 06-án elszállítottuk a területre illegálisan elhelyezett hulladékot.”

Köszönjük az FKF Nonprofit Zrt. – nek a takarítás elvégzését.


Frissítve I.
2018.10.09.

Józsefváros Önkormányzata a mai napon tájékoztatott bennünket, hogy a terület karbantartása és takarítása a Fővárosi Közterület- fenntartó Zrt feladata.

Továbbá külön kiemelnénk, hogy Budapest VIII. kerülete rendre megoldja a honlapunkra beérkező bejelentéseket azokon a helyeken, amiken az önkormányzat illetékes.

Egy tavalyi példa a Klinikák környékéről.

Köszönjük a tájékoztatást. A bejelentést az FKF Nonprofit Zrt.-nek továbbítottuk. 


Korábban
2018.10.05.

Budapest, de szinte minden település bármelyik pontján kialakulhatnak illegális hulladéklerakások. Van, hogy elmarad egyszer a hulladék elszállítása és máris hegyekben állhat a szemét.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Sziasztok! Ez a kép az 5.kerületben  szemlélhető meg. Szemből  indulnak a városnéző buszok… Egy hete még csak a zöld (szeméttől már repedező) konténer volt látható. Azóta gyarapodott a “látványosság”. Mindez a város szívében… Egy villanyoszlop tövében, ahogy feljövünk a metróból beleesik az ember a szemétbe. Helyszín a Rákóczi út 1. Sejtésem szerint , ha nem lenne ott az a rossz kuka, nem tennék oda a szemetet.

A bejelentés időpontja: 2018.10.05.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS:  Budapest, Rákóczi út 1.

[codepeople-post-map]

Az Astoria látványosságának a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: