FAQ Section

Question 1: What is Lorem Ipsum?

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Szemétszállítást hirdető vállalkozó szemetelőt fogtak el

Szemétszállítást hirdető szemetelőt fogtak el Hódmezővásárhelyen, számol be helyszíni tudósításában az RTL Klub Híradója.

Helyi lakosok egy 37 éves hódmezővásárhelyi férfi értek tetten, aki éppen hulladékot pakolt le a település külterületén. De mire a rendőrök kiértek már a szemetelő sehol se volt. A helyszínelés alkalmával a lepakolt szemétben elérhetőségeket találtak, ami alapján megtalálták a hulladék volt tulajdonosát és nem a tettest.

A nyomozás következő lépéseként felkeresték a szemét tulajdonosát, aki azt állította, hogy egy helyi újságban talált egy hirdetést, amiben egy vállalkozó szemétszállítást vállalt. Ekkor állt össze a kép a nyomozókban, akik így megtalálták a szemetelőt.

A szembesítés alkalmával a szemetelő minden beismert, büntetőeljárás indult ellene.

Az RTL Híradó adásában a kecskeméti szemetelő tettenéréséről készült videónkat is felhasználták, de sajnos hivatkozás nélkül.

Úgy tapasztaljuk, hogy ez nem az egyetlen eset Magyarországon, amikor szemétszállítást hirdető vállalkozó a hulladékot a határba hordja.

Sajnos olyan mennyiségű inert (építési) hulladék kerül ki egyes területekre, amit csak építkezési vállalkozók vihetnek oda. Ilyen helyszín volt korábban a Hungária körúti felüljáró alatti terület, ahonnan több mint 450 tonna hulladékot szállított el a MÁV. Természetesen a hulladék nem a vasúttársaság vitte oda, hanem a szemetelő fuvarozó vállalkozók.

Videó és a cikk tartami forrása: rtlklub.hu

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet