Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Fáy utca szemete a szemetelést tiltó tábla előtt

A Fáy utca szemetelést tiltó táblája alá hordott műanyaghulladékára lett figyelmes helyi hulladékvadászunk, Budapest XVIII. kerületében.

A bejelentésben kapott kép alapján egyértelműen látható, hogy szinte csak használt, rossz tévék kerültek ki illegálisan a helyszínre. Az elektronikus hulladékok veszélyes hulladékoknak minősülnek. Az ilyesfajta hulladékokról szóló cikkünk ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Műanyaghulladék hegy, stílszerűen a “Szemetet lerakni tilos ” tábla alatt.”

A bejelentés időpontja: 2018.10.06.

Hulladék jellege: műanyag.

Helyszín/GPS: Budapest, XVIII. Fáy u.5-11/B

A Fáy utca szemetének a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek