FAQ Section

Question 1: What is Lorem Ipsum?

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Gödi szántóföld melletti hulladéklerakások

Gödi szántóföld mellett illegális hulladéklerakásokra lett figyelmes helyi hulladékvadászunk. A helyszínen szinte mindenféle hulladék szétszórtan hever a földön.

Ez a bejelentés is tipikus esete annak, amikor a legegyszerűbb és legrosszabb megoldást válassza a szemetelő, egyszerűen kihordja a szemetét a település határába. Korábbi bejelentések a településről ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Nem messze az M2-es gödi lehajtójától, a szántóföld melletti lerakatot a növényzet már kezdi benőni.”

A bejelentés időpontja: 2018.09.18. – A bejelentés közel 3 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális,

Helyszín/GPS: 47.675556, 19.191111

A gödi szántóföld helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet