Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Gödi szántóföld melletti hulladéklerakások - Hulladekvadasz.hu

Gödi szántóföld melletti hulladéklerakások

Gödi szántóföld mellett illegális hulladéklerakásokra lett figyelmes helyi hulladékvadászunk. A helyszínen szinte mindenféle hulladék szétszórtan hever a földön.

Ez a bejelentés is tipikus esete annak, amikor a legegyszerűbb és legrosszabb megoldást válassza a szemetelő, egyszerűen kihordja a szemetét a település határába. Korábbi bejelentések a településről ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Nem messze az M2-es gödi lehajtójától, a szántóföld melletti lerakatot a növényzet már kezdi benőni.”

A bejelentés időpontja: 2018.09.18. – A bejelentés közel 3 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális,

Helyszín/GPS: 47.675556, 19.191111

[codepeople-post-map]

A gödi szántóföld helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...