Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Gödi szántóföld melletti hulladéklerakások

Gödi szántóföld mellett illegális hulladéklerakásokra lett figyelmes helyi hulladékvadászunk. A helyszínen szinte mindenféle hulladék szétszórtan hever a földön.

Ez a bejelentés is tipikus esete annak, amikor a legegyszerűbb és legrosszabb megoldást válassza a szemetelő, egyszerűen kihordja a szemetét a település határába. Korábbi bejelentések a településről ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Nem messze az M2-es gödi lehajtójától, a szántóföld melletti lerakatot a növényzet már kezdi benőni.”

A bejelentés időpontja: 2018.09.18. – A bejelentés közel 3 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális,

Helyszín/GPS: 47.675556, 19.191111

A gödi szántóföld helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek