Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Felborított kukák, szétdobált szemét! – Hulladékháború Szegeden

Felborított kukák, szétdobált szemét látványa borzolja a helyiek lelkivilágát a szegedi Csongrádi Sugárúton, ahol hetek óta hulladékháborút vívnak a szemtelőkkel.

A bejelentő állítása szerint a közterület állandóan szemetes hiába takarítják a szemetelésnek sosincs vége. A település korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Sziasztok! Sajnos még mindig nem szoktak le arról a környéken, hogy a kukákat normálisan használják a lakók. Hétről hétre így néz ki  a környék.”

A bejelentés időpontja: 2018.10.08.

Hulladék jellege: háztartási, műanyag, elektronikai, fém.

Helyszín / GPS:  Orvosi Rendelők Szeged, Csongrádi sgrt. 81., 6723 Magyarország

A felborított kukák, szétdobált szemét szegedi helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.
Ezek a cikkeink is érdekelhetnek