Felborított kukák, szétdobált szemét! – Hulladékháború Szegeden

Felborított kukák, szétdobált szemét látványa borzolja a helyiek lelkivilágát a szegedi Csongrádi Sugárúton, ahol hetek óta hulladékháborút vívnak a szemtelőkkel.

A bejelentő állítása szerint a közterület állandóan szemetes hiába takarítják a szemetelésnek sosincs vége. A település korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Sziasztok! Sajnos még mindig nem szoktak le arról a környéken, hogy a kukákat normálisan használják a lakók. Hétről hétre így néz ki  a környék.”

A bejelentés időpontja: 2018.10.08.

Hulladék jellege: háztartási, műanyag, elektronikai, fém.

Helyszín / GPS:  Orvosi Rendelők Szeged, Csongrádi sgrt. 81., 6723 Magyarország

A felborított kukák, szétdobált szemét szegedi helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.
TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet