Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Felborított kukák, szétdobált szemét! - Hulladékháború Szegeden - Hulladekvadasz.hu

Felborított kukák, szétdobált szemét! – Hulladékháború Szegeden

Felborított kukák, szétdobált szemét látványa borzolja a helyiek lelkivilágát a szegedi Csongrádi Sugárúton, ahol hetek óta hulladékháborút vívnak a szemtelőkkel.

A bejelentő állítása szerint a közterület állandóan szemetes hiába takarítják a szemetelésnek sosincs vége. A település korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Sziasztok! Sajnos még mindig nem szoktak le arról a környéken, hogy a kukákat normálisan használják a lakók. Hétről hétre így néz ki  a környék.”

A bejelentés időpontja: 2018.10.08.

Hulladék jellege: háztartási, műanyag, elektronikai, fém.

Helyszín / GPS:  Orvosi Rendelők Szeged, Csongrádi sgrt. 81., 6723 Magyarország

[codepeople-post-map]

A felborított kukák, szétdobált szemét szegedi helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.




You may also like...