FAQ Section

Question 1: What is Lorem Ipsum?

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Kondoros-patak hulladéklerakatai Debrecenben

A Kondoros-patak mellé hordott és illegálisan lerakott hulladékról érkezett bejelentés Hajdú-Bihar megye legnagyobb településéről, Debrecenből.

A cívis városban éppen a mai napon szerveztek Nagy Takarítást, a város Nagyerdőjébe, de ahogy a kép is mutatja megvan a következő szemétszedési akció helyszíne.

Elől a szemét, háttérben a patak és az út. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Elől a szemét, háttérben a patak és az út. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Egy újabb, naponta sokak által észre nem vett szemét kupac. Az AKSD-ről már ne is beszéljünk! 

Vajon a szemétkupacok között elérhetőségeket is találhatunk? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Vajon a szemétkupacok között elérhetőségeket is találhatunk? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés időpontja: 2018.10.10.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS: 47.582500, 21.675194

A debreceni Kondoros-patak helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet