Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Golgota tér szétcsonkított autóroncsa - Hulladekvadasz.hu

Golgota tér szétcsonkított autóroncsa

A Golgota tér felismerhetetlenségig szétcsonkított – vélhetően Opel Astra – autóroncsáról kaptunk egy egészen elképesztő bejelentést.

Frissítve
2018.11.06.

Józsefváros Önkormányzata az alábbi tájékoztatást adta:
„A Golgota téren található, valamint közterületen tárolt roncs gépkocsival kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatlak:  a Józsefvárosi közterület-felügyelet  már korábban észlelte  a bejelentésben szereplő állapotot –  a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatósággal (a továbbiakban: FÖRI) korábban kötött megállapodások alapján a kerületünkben található, forgalmi rendszám nélküli gépkocsik elszállítására a FÖRI rendelkezik hatáskörrel –   ezért  2018. október 15. napon  levélben értesítették  FÖRI-t,  melyben kérték a jármű elszállítását. A mostani bejelentést követően ismételten levélben megkeresték a FÖRI-t és kérték intézkedésüket a nem kívánt állapot mielőbbi megszüntetése végett.”

Köszönjük a részletes és segítőkész tájékoztatást.


Korábban
2018.10.13.

A személygépjármű az utóbbi időben elkezdték szétlopkodni. Kerekei nincsenek, ablakai betörve, belsejéből már mindent kiloptak. Sőt a képek szerint talán már valaki be is költözött ideiglenesen a roncsba.

Látszik, ahogy a kocsit aládúcolták, hogy a kerekeket lelopják.

Látszik, ahogy a kocsit aládúcolták, hogy a kerekeket lelopják.

A Kresz szerint a közterületeken rendszám nélkül nem állhat autó. Arról nincsenek információink, hogy a Golgota tér ezen szakasza magánterület lenne. A bejelentő bejelentésében azt írja, hogy az illetékesnek már jelezte, de a kocsi a helyén maradt. Ennek okai egészen prózaiak: beteltek a roncsautók tárolására szolgáló létesítmény tároló helyszínei.

Elképesztő látvány. Budapest 2018!

Elképesztő látvány. Budapest 2018!

Mit mond erre pontosan a KRESZ?
“A KRESZ előírása szerint azt a hatósági jelzéssel (pl. rendszám) nem rendelkező járművet, amely a közúti forgalomban csak ilyen jelzéssel vehet részt, főútvonalon tilos, mellékútvonalon – közterülethasználati engedély nélkül – legfeljebb 10 napig szabad tárolni. Az úton e rendelkezések megszegésével tárolt járművet a rendőrség, a közterület felügyelet, a közút kezelője – a tulajdonos költségére – eltávolíthatja.”

Ezt az autót többszörösen meggyalázták. Vajon ezt érdemelte?

Ezt az autót többszörösen meggyalázták. Vajon ezt érdemelte?

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! A VIII. kerületet elárasztja a roncs,elhagyott autók tömkelege. Tavasz óta leállt a szállítás, állítólag megtelt a telep ahova vinnék. Ma fotóztam ezt a szépséget a Golgota térnél. A többi a környező utcákban van,rendszám nélküli többsége.”

A bejelentés időpontja: 2018.10.13.

Hulladék jellege: autóroncs.

Helyszín/GPS: 47.486212, 19.093970

[codepeople-post-map]

A Golgota tér helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...