Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Matrac és szemeteszsákok a Népszigeten

Matrac és több zsáknyi szemét található Budapest 3. legnagyobb szigetén, a Népsziget újpesti oldalán az elbarikádozott földútjának a bejáratánál.

A helyszín nagyon is ismerős a hulladékvadászoknak, hiszen 2017-ben ide szervezte JÖN Alapítványunk a Teszedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért szemétszedési akcióját. A helyszín mindemellett a környékbeli lakók kedvenc kiránduló és kutyasétáltató helye.

Kedves Szemetelő! Vigyázni kéne rá, nem?

Fennáll a kérdés, hogy vajon csak a barikád állította meg a szemetelőt?

Fennáll a kérdés, hogy vajon csak a barikád állította meg a szemetelőt?

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A Népszigeten a töltésen, ahol rengetegen kirándulnak, a Népszigeti Kutyasuli után kb 100 méterre van egy matrac és több a szemetes zsák kidobva. Kérem segítségüket az eltakarításban. Helyszín: 1044. Bp Zsilip utca 2. földútnál, de nehéz meghatározni, de valahol a Kutyasuli után lévő romos résznél van. Szinte az egész sziget egy helyrajzi számon van, a suli pl. Zsilip utca 2/C, de a térkép azt is a betonútra mutatja, de ez a Duna felőli oldalon van.Autóval csak az Északi-vasúti Összekötőnél lehet bejönni.

A bejelentés időpontja: 2018.10.22.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS:  47.564594, 19.073412

Matrac és több zsáknyi szemét helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek