Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Matrac és szemeteszsákok a Népszigeten - Hulladekvadasz.hu

Matrac és szemeteszsákok a Népszigeten

Matrac és több zsáknyi szemét található Budapest 3. legnagyobb szigetén, a Népsziget újpesti oldalán az elbarikádozott földútjának a bejáratánál.

A helyszín nagyon is ismerős a hulladékvadászoknak, hiszen 2017-ben ide szervezte JÖN Alapítványunk a Teszedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért szemétszedési akcióját. A helyszín mindemellett a környékbeli lakók kedvenc kiránduló és kutyasétáltató helye.

Kedves Szemetelő! Vigyázni kéne rá, nem?

Fennáll a kérdés, hogy vajon csak a barikád állította meg a szemetelőt?

Fennáll a kérdés, hogy vajon csak a barikád állította meg a szemetelőt?

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A Népszigeten a töltésen, ahol rengetegen kirándulnak, a Népszigeti Kutyasuli után kb 100 méterre van egy matrac és több a szemetes zsák kidobva. Kérem segítségüket az eltakarításban. Helyszín: 1044. Bp Zsilip utca 2. földútnál, de nehéz meghatározni, de valahol a Kutyasuli után lévő romos résznél van. Szinte az egész sziget egy helyrajzi számon van, a suli pl. Zsilip utca 2/C, de a térkép azt is a betonútra mutatja, de ez a Duna felőli oldalon van.Autóval csak az Északi-vasúti Összekötőnél lehet bejönni.

A bejelentés időpontja: 2018.10.22.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS:  47.564594, 19.073412

[codepeople-post-map]

Matrac és több zsáknyi szemét helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...