Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Komposztálókeret ingyen, ha nem égetsz avart Sülysápon - Hulladekvadasz.hu

Komposztálókeret ingyen, ha nem égetsz avart Sülysápon

Komposztálókeret ingyen, azaz térítésmentesen igényelhető Sülysáp Város Önkormányzatától, ha helyi lakosként lemondasz az avarégetésről. Áll az alku?

A város önkormányzata megelégelte, hogy az őszi időszakban nagyüzemi avarégetés folyik a településükön. A tisztább helyi levegő érdekében történő kerti komposztálás elősegítése érdekében fa komposztálókeretet biztosít azok számára, akik vállalják, hogy nem végeznek kerti avar égetést ingatlanjukon.

Sülysáp Város Önkormányzata a levegővédelmi szempontokra való tekintettel elsődlegesen a helyi komposztálással történő kerti hulladékkezelést részesíti előnyben az égetéssel szemben.

Ennek elősegítése érdekében az önkormányzat 1 db fa komposztálókeretet biztosít térítésmentesen azon sülysápi belterületi vagy zártkerti kertes ingatlannal rendelkező ingatlantulajdonos részére, akinek helyi köztartozása nincs, és az ingatlantulajdonos a komposztálókeret átvételével vállalja, hogy onnantól számított három évig nem végez égetést az ingatlanán, aminek megszegése esetén a komposztálókeretet köteles visszaszolgáltatni.

Ne égess, komposztálj! - JÖN őszi kampány

Ne égess, komposztálj! – JÖN őszi kampány (kattints a képre a program eléréséhez)

A komposztálókeret – az esetleges tulajdonosváltástól függetlenül – egy ingatlanra legfeljebb egy alkalommal igényelhető.
(Sülysáp Város Önkormányzatának 8/2009 . ( X. 15 .) sz. rendelete alapján.)

A programra jelentkezni két módon lehet:

A keretek átadásáról és átvételi módjáról az önkormányzat a megadott elérhetőségeken tájékoztatja majd az igénylőket.

Komposztálókeret ingyen adja az önkormányzat ezzel is példát mutatva. Már csak az a kérdés, hogy vajon hányan fognak élni az ajándék lehetőséggel?

Forrás: Sülysáp Város Önkormányzata


Komposztálni menő, avagy Komposztáló-szépségverseny 2018.

Komposztáló-szépségverseny a komposztálás népszerűsítéséért, avagy nevezz be komposztálóddal és mutasd meg, hogy Te hogyan csinálod!

Komposztáló-szépségverseny, ahol nem minden a külső

Komposztáló-szépségverseny, ahol nem minden a külső

Október első hetétől lehet nevezni a JÖN Alapítvány “Ne égess, komposztálj!” őszi kampányban meghirdetett igazán egyedi szépségversenyre. A regisztrációs űrlap kitöltésével és a komposztról készült kép beküldésével bárki indulhat az eseményen.

You may also like...