Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Brutális mennyiségű hulladék Ócsa határában - Hulladekvadasz.hu

Brutális mennyiségű hulladék Ócsa határában

Brutális mennyiségű, illegálisan lerakott hulladékra lett figyelmes egy arra járó hulladékvadász kislányával Ócsa határában.

Frissítve
2018.11.25.

A bejelentőtől az alábbi örömhírt kaptuk a helyszínnel kapcsolatban:
„Sziasztok! Ma sikerült világosban arrafelé járni és teljes pompájában láttam, amit a sötétben csak sejteni mertem. 🙂 A bejelentés után pár héttel ilyen lett a környezet. Hogy mikor és ki takarította ki, azt nem tudom, de látszik, hogy géppel dolgoztak és egy táblát is kihelyeztek.”

Köszönjük a bejelentőnek a területről küldött helyzetjelentést, tovább az illetékes szerveknek a nagyszerű takarítási munkálatokat.


Korábban
2018.10.24.

A település mellett haladó 4617-es útról nyíló földutat – vélhetően – évek óta gyűlhet a szemét. A területen a bontott – akár lopott – autókból származó alkatrészek és egyéb veszélyes hulladékok találhatóak. A bejelentő szerint a lerakatokban többféle számla és rajtuk található elérhetőségek találhatóak, amiről akár az illetékes szervek nyomozást is indíthatnának. Sajnos nem ennyire egyszerű az eset, de sok esetben az ilyen helyszíneken talált elérhetőségek nem bizonyító erejűek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Alsónémedire járunk egy lovardába és arra felé haladva már egy ideje nagyon bántja a szemem ez a terület. Végre nem annyira rohantunk, ahogy mindig szoktunk és hazafelé megálltunk a lányommal lefotózni ezt a területet. Közelről még borzalmasabb volt a látvány mint azt elsuhanva érzékeltem. A helyszín az 5-ös útról a 4617-es úton haladva a 4604-es út felé, jobb oldalon van egy földes bekötő út. 

Hatalmas mennyiségű bontott autó- és talán motor alkatrész is van a helyszínen. Ezek akár lopott autók részei is lehetnek. A hulladék tetemes része újrahasznosítható műanyag. 

Recept egy filmtabletáról, de vajon ki hagyta el a gyógyszerét?

Recept egy filmtabletáról, de vajon ki hagyta el a gyógyszerét?

Találtam pár olyan papírt is, amin többször szerepel ugyanaz a név. Nem gondolom, hogy az illető 70 év körüli hölgy hozta ide Perkátáról a szemetét, de talán valamilyen hagyaték vagy eladás utáni, közbeni tisztogatás eredménye került ide. Ha esetleg a hatóságot is érdekli, majd kideríti. Nálam van 3 ilyen papír, ha kell átadom és tanúsítom, hogy a helyszínen volt.

brutális mennyiségű hulladék egy része felismerhetetlen. Vajon mik vannak a képek?

brutális mennyiségű hulladék egy része felismerhetetlen. Vajon mik vannak a képek?

Nagy álmom, hogy amikor elfognak legalább egy szemetelőt, az ne csak pénzbírságot kapjon, hanem a közös felelősségvállalás nevében, a szemétkedők klubjába tartozva, összeszedjen minden szemetet, amit a helyszínen találnak. Elszállítást biztosít a hatóság, árát a szemétkedő fizeti. Ha egyedül nem bír a területtel, hívhatja családtagjait, barátait, így legalább még jobban megismerhetik őt,de szép is lenne! Ha jól kerestem a neten, akkor a következő koordinátákkal: N 47°18’35.194″ E 19°11’48.482″ és a N 47°18.586′ E 19°11.808′ koordinátátok van.Köszönöm szépen a munkátokat! Remélem az illetékesek kitalálnak valamit.”

Citroen logós motorháztetők készen állnak az újrahasznosításra.

Citroën logós motorháztetők készen állnak az újrahasznosításra.

A bejelentés időpontja: 2018.08.08. – A bejelentés közel 4 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi.

Helyszín/GPS: 47.309865, 19.196597

[codepeople-post-map]

Az ócsai brutális mennyiségű hulladék helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...