Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Fehérló utca buszmegállója hónapok óta szemetes - Hulladekvadasz.hu

Fehérló utca buszmegállója hónapok óta szemetes

A Fehérló utca buszmegállója hónapok óta fennálló szemetességéről kaptunk bejelentés, Budapest XI. kerületi hulladékvadászunktól, a Budaörsi útról.

A bejelentő szerint a forgalmas buszmegálló mögé valaki(k) rendszeresen hordja a hulladékot. Megjegyeznék, hogy a környék vasútvonala mentén több hajléktalan is életvitelszerűen él, ami a MÁV vasúti szerelvényeiből jól láthatóak. Újbudáról érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

Két kép, egy helyszín, de két különböző szögből. Háttérben az irodaházak és a MÁV vasútvonalai.

Két kép, egy helyszín, de két különböző szögből. Háttérben az irodaházak és a MÁV vasútvonalai.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A fent említett buszmegállóban hónapok óta csak szaporodik a szemét és senki nem tesz ellene semmit. Míg a buszmegálló állandóan túlcsorduló szemetesét gyakran ürítik, a többi szemét érintetlen marad. Ma reggel telt be nálam a pohár, amikor szétszórt cipők és alsónadrágok tömegére lettem figyelmes mindenütt a megálló környékén. Némelyik hulladék veszélyesnek is tűnik. Valaki nyilvánvalóan idehordja a szemetét, mert a kupac egyre csak nő.Mivel buszmegállóról van szó, pontos címet nem tudtam mondani, de ha jól látom a Google Maps-en, a koordináták a következők: 47.478128, 19.025727

A bejelentés időpontja: 2018.10.24.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS: 47.478139, 19.025722

[codepeople-post-map]

A Fehérló utca buszmegálló helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...