Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Fehérló utca buszmegállója hónapok óta szemetes

A Fehérló utca buszmegállója hónapok óta fennálló szemetességéről kaptunk bejelentés, Budapest XI. kerületi hulladékvadászunktól, a Budaörsi útról.

A bejelentő szerint a forgalmas buszmegálló mögé valaki(k) rendszeresen hordja a hulladékot. Megjegyeznék, hogy a környék vasútvonala mentén több hajléktalan is életvitelszerűen él, ami a MÁV vasúti szerelvényeiből jól láthatóak. Újbudáról érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

Két kép, egy helyszín, de két különböző szögből. Háttérben az irodaházak és a MÁV vasútvonalai.

Két kép, egy helyszín, de két különböző szögből. Háttérben az irodaházak és a MÁV vasútvonalai.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A fent említett buszmegállóban hónapok óta csak szaporodik a szemét és senki nem tesz ellene semmit. Míg a buszmegálló állandóan túlcsorduló szemetesét gyakran ürítik, a többi szemét érintetlen marad. Ma reggel telt be nálam a pohár, amikor szétszórt cipők és alsónadrágok tömegére lettem figyelmes mindenütt a megálló környékén. Némelyik hulladék veszélyesnek is tűnik. Valaki nyilvánvalóan idehordja a szemetét, mert a kupac egyre csak nő.Mivel buszmegállóról van szó, pontos címet nem tudtam mondani, de ha jól látom a Google Maps-en, a koordináták a következők: 47.478128, 19.025727

A bejelentés időpontja: 2018.10.24.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS: 47.478139, 19.025722

A Fehérló utca buszmegálló helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet