Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
PET palacktemető alakult ki Nagykáta mezőjén - Hulladekvadasz.hu

PET palacktemető alakult ki Nagykáta mezőjén

PET palacktemető kialakulásáról kaptunk bejelentést Nagykátáról. A képeket elnézve szinte az óceáni szemétszigeteken érezhetjük magunkat.

A bejelentő állítása szerint a településen kiválóan működik a szelektív hulladékgyűjtés, de ennek ellenére egyes „humanoidok” gyakorta a mezőre hordják ki szelektíven is gyűjtött hulladékukat.

A szeméttel elborított települési külterületek. Komolyan hozzá kell ehhez szokni?

A szeméttel elborított települési külterületek. Komolyan hozzá kell ehhez szokni?

A képeken látható illegálisan lerakott hulladékok közé más típusú hulladékok is bőséggel megtalálhatóak. A terület tulajdoni viszonyairól nincsenek információink:

  • Ha önkormányzati, akkor az illetékes önkormányzatnak kell kitakarítani a helyszínt.
  • Ha magánterület, akkor a tulajdonos feladata, amire az illetékes önkormányzatnak kell felszólítania.

Ez idén az első nagykátai bejelentés, de már nem az első a hulladekvadasz.hu -n. Korábbiak ide kattintva megtekinthetőek.

Javában PET palackok találhatóak a helyszínen, de bőséggel van a kommunális hulladékból is.

Javában PET palackok találhatóak a helyszínen, de bőséggel van a kommunális hulladékból is.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Séta közben sajnos nagyon sok hulladékkal találkozunk, ami csak hétről hétre szaporodik. Főleg a külterületek, mint a mellékelt képeken látszik, sajnos pontos címet nem tudtam adni, mivel ezek ilyen erdei szervizutak, ritkán van arra mozgás, és ezt a tetvek a hulladékkal ki is használják. A városban nagyon jól működik a szelektív gyűjtés és lomtalanítás, de ennek ellenére a humanoidok ( okkal nem írom, hogy emberek) nem gondolkodnak, és folyamatosan lepakolják az erdőben a szemetet. Hátha tudtok nekünk segíteni a hulladék megszüntetésében, vagy egy kis nyomást gyakorolni a városvezetésre, hogy fellépjenek a problémával kapcsolatban.

Elektronikai hulladékok is találhatóak a helyszínen, amik veszélyes hulladéknak is minősülnek.

Elektronikai hulladékok is találhatóak a helyszínen, amik veszélyes hulladéknak is minősülnek.

Egy ideje követlek titeket facebookon, látom az eredményeiteket, és boldog vagyok, hogy vannak olyanok mint ti, akik felveszik ezt a szinte lehetetlen harcot és igyekeztek valamit tenni, ezért is fordulok hozzátok. Bármilyen kérdésetek van, szívesen állok rendelkezésetekre.”

A bejelentés időpontja: 2018.10.24.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Helyszín/GPS: 47.3975072 19.7385717

[codepeople-post-map]

A Nagykátán kialakult PET palacktemető helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...