Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Karácsonyi minta a függönyre - #67 DIY - Hulladekvadasz.hu

Karácsonyi minta a függönyre – #67 DIY

Karácsonyi minta egyedi elhelyezését mutatja be, Sugár Andrea, aki festőecsettel és egyedi mintáival karácsonyi hangulatot idéz meg.

Karácsonyi minta októberben?! Tudjuk picit most előre szaladtunk az időben, viszont nem árt jó előre felkészülni. Főleg azért mert amikor készülődnénk, akkor meg már soha semmire se marad időnk, főleg nem függöny festésre! Válogassuk át a ruhás szekrényt, ágynemű tartót, kapjuk elő a minden háztartásban előforduló „jó lesz ez még valamire” picit foltos, de még ki nem dobott függönyünket! Dobjuk fel karácsonyig egy kis festéssel. Ha nagyobb mintákat választunk akkor még örülni is fogtok, hogy milyen korán mutattuk meg Nektek ezt a remek ötletet.

Alkotó:  Sugár Andrea
Elkészítési idő: a minta nagyságától és gyakorlottságtól függ.
Hozzávalók:

  • nejlon mentes függöny
  • fólia
  • textil vagy akril festék
  • ecset
  • ecsetmosó tál
  • vasaló

Az alkotó gondolata: 

Most karácsonyi függöny festésemmel jöttem mutatóba. Nem kell hozzá más csak egy nejlon mentes függöny, és egy kis vágyakozás, a karácsonyi érzés után. Remélem Nektek is legalább annyira fog tetszeni, mint nekem!

karácsonyi készülődés

Elkészítése:

Kell egy nagyobb felület, ami alá védő fóliát teszünk ami lemosható, mert a függönyről át mehet alá a festék. Használhatunk akár textil festéket, akár akril festéket. Aki nem elég bátor a szabadkézi festéshez nyugodtan fel is rajzolhatja előre a festeni kívánt ábrákat.  Végső esetben pedig sablonokat is használhat.

Ha elkészült a felfestett minta, forró vasalóval átmegyünk rajta, és kész, mosható. Nem jön le a festék róla, mivel a függöny fényáteresztő ezért a festék inkább esti fényben érvényesül, akkor a leginkább élvezhető mert napközben a fény át szűrődik rajta.

karácsonyi készülődés

Mindenkinek sok sikert kívánok a függöny festéshez.

Ha tetszett az egyedi karácsonyi minta, akkor nézd meg az eddigi DIY cikkeinket honlapunkon, a DIY menüpontban.




Ha Te is beküldenéd alkotásodat, várjuk pályázatodat a kreativhobbikcsoport@gmail.com címre. Tárgymezőben az alábbi cím szerepeljen: Hulladékvadász DIY – saját alkotás neve. A további alkotásokhoz, újrahasznosításhoz sok sikert kíván a Kreatív Hobbik Csoport!

You may also like...