Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szekszárd 6-os útja mellé hordott hulladékok

A Szekszárd 6-os útja mellé dobott vagy illegálisan kihordott hulladékokra lett figyelmes arra járó hulladékvadászunk, aki levadászta trófeáját.

A településről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! A hétvégén Szekszárd, Hidaspetre környékén jártunk és szomorúan tapasztaltam, hogy a 6-os út mellett több helyen is szemétlerakóként használják az emberek az erdőt, konkrétan itt: 46°22’03.6″N 18°39’23.4″E és itt: 46.368099, 18.661412.

Készítettem néhány fotót is, csatolva küldöm. Sajnos a mi szemeteszsákjaink már fent,a  szőlők között megteltek eldobált szeméttel és ezeket nem tudtuk magunkkal sétáltatni. Köszönjük, ha intéztek valamit az eltakarítása érdekében.”

A bejelentés időpontja: 2018.10.25.

Hulladék jellege: háztartási, gumiabroncs.

Helyszín/GPS:  46°22’03.6″N 18°39’23.4″E és itt: 46.368099, 18.661412

A Szekszárd 6-os út melletti helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek