Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Maros torkolata is műanyaghulladékba burkolózott - Hulladekvadasz.hu

Maros torkolata is műanyaghulladékba burkolózott

Már a Maros torkolata is műanyaghulladék áldozatává vált, hiszen az Újszeged ékkövének számító Rotary tanösvényét ellepte a Romániából érkező hulladék.

A folyók alacsony vízállás miatt az uszadékfákkal érkező műanyaghulladék fennakadt a Tisza és a Maros összefolyásánál, partjánál.

Ma már nem kell elmennünk az óceánokig, hogy szemetes partokat láthassunk, hiszen folyóinkon a környező országokból éppen elegendő mennyiségű hulladék érkezik Magyarországra. -szerk.

Korábban már beszámoltunk a Marost sújtó műanyaghulladék-apokalipszisről, ami még pár hónappal ezelőtt Ferencszállásnál alakult ki. Akkor a bejelentés hatására pár nap leforgása alatt az ATIVIZIG munkatársai felszámoltak, megtisztították a területet.

"Balra nézek hulladék, jobbra nézek hulladék és előttem a folyó." - bejelentő. / Fotó: hulladekvadasz.hu

„Balra nézek hulladék, jobbra nézek hulladék és előttem a folyó.” – a bejelentő. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Szegeden a Rotary ösvényen a Tisza Maros torkolatnál az alacsony vízállás miatt műanyagba burkolódzott a part, amikor fény derül arra amit tudtunk. Szomorú látkép.”

A bejelentés időpontja: 2018.10.27.

Hulladék jellege: műanyag.

Helyszín/GPS: 46.252444, 20.189889

[codepeople-post-map]

A Maros torkolata mindenképpen egy kiadós takarítást érdemelne. A part hulladékszennyezettségéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...