Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Ismét szemeteltek az érdi Vereckei utcában

Ismét szemeteltek a napokban többször is az érdi Vereckei utcában. Pár hónappal ezelőtti bejelentést az érdi önkormányzat napok alatt megoldotta.

Frissítve
2018.11.09.

A bejelentőtől az alábbi értesítést kaptuk:
“A szemetet elszállították. Remélem nem nézik megint a természetvédelmi területet szemétlerakónak egyes kedves emberek.”

Köszönjük, Érd Önkormányzatának az elvégzett takarítási munkálatokat.


Korábban
2018.10.31.

Biztosak vagyunk benne, hogy a kialakult hulladékprobléma hamarosan megoldódik. Érd Önkormányzata különösen ügyel településük tisztaságára. Korábban még a szemetelők ellen hajtóvadászatot is indított. A korábbi érdi bejelentések és megtisztított helyszínek ide kattintva elérhetőek.

A napokban több illegális hulladéklerakás jött létre a területen.

A napokban több illegális hulladéklerakás jött létre a területen.

A bejelentés szövege
„Sziasztok, tegnapi napon tettem bejelentést nálatok,de sajnos ma is kell.S.O.S. kérnem kell a segítségeteket,mert a mai napon a házunk fölött is 2 helyen hulladékot raktak le és nem is akármilyen veszélyes építési hulladékot.Az úton már életveszélyes elmenni.Egyszerűen szóhoz sem jutok,hogy milyen emberek vannak.A házamból láttam,hogy egy jól szítulált fiatal páros rakta ki a szemetet egy új fehér színű dobozos autóból,mire kiértem elmentek.Így a rendszámot nem láttam.Kérem a gyors segítségeteket. Köszönöm”

A bejelentés időpontja: 2018.10.30.

Hulladék jellege: építési, háztartási.

Helyszín/GPS: 2030 Érd, Vereckei u. 25.

Az érdi Vereckei utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek