Ismét szemeteltek az érdi Vereckei utcában

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Ismét szemeteltek a napokban többször is az érdi Vereckei utcában. Pár hónappal ezelőtti bejelentést az érdi önkormányzat napok alatt megoldotta.

Frissítve
2018.11.09.

A bejelentőtől az alábbi értesítést kaptuk:
“A szemetet elszállították. Remélem nem nézik megint a természetvédelmi területet szemétlerakónak egyes kedves emberek.”

Köszönjük, Érd Önkormányzatának az elvégzett takarítási munkálatokat.


Korábban
2018.10.31.

Biztosak vagyunk benne, hogy a kialakult hulladékprobléma hamarosan megoldódik. Érd Önkormányzata különösen ügyel településük tisztaságára. Korábban még a szemetelők ellen hajtóvadászatot is indított. A korábbi érdi bejelentések és megtisztított helyszínek ide kattintva elérhetőek.

A napokban több illegális hulladéklerakás jött létre a területen.

A napokban több illegális hulladéklerakás jött létre a területen.

A bejelentés szövege
„Sziasztok, tegnapi napon tettem bejelentést nálatok,de sajnos ma is kell.S.O.S. kérnem kell a segítségeteket,mert a mai napon a házunk fölött is 2 helyen hulladékot raktak le és nem is akármilyen veszélyes építési hulladékot.Az úton már életveszélyes elmenni.Egyszerűen szóhoz sem jutok,hogy milyen emberek vannak.A házamból láttam,hogy egy jól szítulált fiatal páros rakta ki a szemetet egy új fehér színű dobozos autóból,mire kiértem elmentek.Így a rendszámot nem láttam.Kérem a gyors segítségeteket. Köszönöm”

A bejelentés időpontja: 2018.10.30.

Hulladék jellege: építési, háztartási.

Helyszín/GPS: 2030 Érd, Vereckei u. 25.

[codepeople-post-map]

Az érdi Vereckei utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: