Utász utca hulladéksirató fala

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Utász utca úgynevezett “hulladéksirató” fala alá hordják rendszeresen ismeretlen szemetelők a kommunális hulladékukat. Hiába a tiltótábla, direktbe ide teszik le.

Rengetegszer találkozunk olyan bejelentésekkel, aminek a helyszínén jól látható helyen szemetelést tiltó tábla van kihelyezve. Sajnálatos módon a szemtelők döntő többsége ezeket a helyszíneket válassza szemetelésük elkövetésére. Ezzel is gyalázva mindenféle közrendet és jogszabályt.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Szeretnék Önökkel megosztani egy szomorú, de kerületünk ezen részére nagyon is jellemző képet. A kép az Utász utcában készült, a Tábornok utcától pár méterre. Szép napot!

Az utca 2014-es képe szerint is a hulladék gyűlik a tiltótábla alatt. / Fotó: Google Maps

Az utca 2014-es képe szerint is a hulladék gyűlik a tiltótábla alatt. / Fotó: Google Maps

A bejelentés időpontja: 2018.10.30.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS: 47.501441, 19.109715

[codepeople-post-map]

A zuglói Utász utca hulladéksirató fala előtti helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: