Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Utász utca hulladéksirató fala

Utász utca úgynevezett “hulladéksirató” fala alá hordják rendszeresen ismeretlen szemetelők a kommunális hulladékukat. Hiába a tiltótábla, direktbe ide teszik le.

Rengetegszer találkozunk olyan bejelentésekkel, aminek a helyszínén jól látható helyen szemetelést tiltó tábla van kihelyezve. Sajnálatos módon a szemtelők döntő többsége ezeket a helyszíneket válassza szemetelésük elkövetésére. Ezzel is gyalázva mindenféle közrendet és jogszabályt.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Szeretnék Önökkel megosztani egy szomorú, de kerületünk ezen részére nagyon is jellemző képet. A kép az Utász utcában készült, a Tábornok utcától pár méterre. Szép napot!

Az utca 2014-es képe szerint is a hulladék gyűlik a tiltótábla alatt. / Fotó: Google Maps

Az utca 2014-es képe szerint is a hulladék gyűlik a tiltótábla alatt. / Fotó: Google Maps

A bejelentés időpontja: 2018.10.30.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS: 47.501441, 19.109715

A zuglói Utász utca hulladéksirató fala előtti helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek