Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

MÖTE állatmentő szolgálat rendszám nélküli autója

MÖTE állatmentő szolgálat rendszám nélküli autója áll hónapok óta Budapest II. kerület Gomba utcájában, aminek a tetejére egy síléc is került.

Mindezt állítja bejelentő hulladékvadászunk bejelentésében. A KRESZ szerint rendszám nélküli autó nem tartózkodhat közterületen.

“A KRESZ előírása szerint azt a hatósági jelzéssel (pl. rendszám) nem rendelkező járművet, amely a közúti forgalomban csak ilyen jelzéssel vehet részt, főútvonalon tilos, mellékútvonalon – közterülethasználati engedély nélkül – legfeljebb 10 napig szabad tárolni. Az úton e rendelkezések megszegésével tárolt járművet a rendőrség, a közterület felügyelet, a közút kezelője – a tulajdonos költségére – eltávolíthatja.”

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Budapest II. kerület, Gomba utca 1 előtt hónapok óta áll egy rendszám nélküli autó. Azóta egy síléc is került a tetejére.”

A bejelentés időpontja: 2018.11.01.

Hulladék jellege: rendszám nélküli autó.

Helyszín/GPS: Budapest II. kerület, Gomba utca 1.

A MÖTE állatmentő szolgálat rendszám nélküli autójának a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek