Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
MÖTE állatmentő szolgálat rendszám nélküli autója - Hulladekvadasz.hu

MÖTE állatmentő szolgálat rendszám nélküli autója

MÖTE állatmentő szolgálat rendszám nélküli autója áll hónapok óta Budapest II. kerület Gomba utcájában, aminek a tetejére egy síléc is került.

Mindezt állítja bejelentő hulladékvadászunk bejelentésében. A KRESZ szerint rendszám nélküli autó nem tartózkodhat közterületen.

“A KRESZ előírása szerint azt a hatósági jelzéssel (pl. rendszám) nem rendelkező járművet, amely a közúti forgalomban csak ilyen jelzéssel vehet részt, főútvonalon tilos, mellékútvonalon – közterülethasználati engedély nélkül – legfeljebb 10 napig szabad tárolni. Az úton e rendelkezések megszegésével tárolt járművet a rendőrség, a közterület felügyelet, a közút kezelője – a tulajdonos költségére – eltávolíthatja.”

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Budapest II. kerület, Gomba utca 1 előtt hónapok óta áll egy rendszám nélküli autó. Azóta egy síléc is került a tetejére.”

A bejelentés időpontja: 2018.11.01.

Hulladék jellege: rendszám nélküli autó.

Helyszín/GPS: Budapest II. kerület, Gomba utca 1.

[codepeople-post-map]

A MÖTE állatmentő szolgálat rendszám nélküli autójának a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...