Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szemétdombok Százhalombatta külterületén

Szemétdombok Százhalombatta külterületén a 6-os út névtelen útjain. A bejelentő hulladékvadászunk szerint rengeteg szemétkupac található ott.

A településről már igencsak régen érkezett bejelentés, ez köszönhető annak, hogy a település vezetősége ügyel a városuk tisztaságára, illetve a településen működik a Százhalombattai Hulladékkommandó Járőrszolgálat is.

Mindenféle veszélyes hulladékkal teli szemétdombra még a kutyus is félve néz rá.

Mindenféle veszélyes hulladékkal teli szemétdombra még a kutyus is félve néz rá.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! A burkolt út mellett több kisebb kupac van, ez a legnagyobb.”

A bejelentés időpontja: 2018.11.02.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, veszélyes hulladék.

Helyszín/GPS: 47.320556, 18.885361

Vajon meddig lesznek ott a szemétdombok Százhalombatta külterületén? Nem tudjuk, de a helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet