Szemétdombok Százhalombatta külterületén

Szemétdombok Százhalombatta külterületén a 6-os út névtelen útjain. A bejelentő hulladékvadászunk szerint rengeteg szemétkupac található ott.

Frissítve
2018.11.19.

Százhalombatta Város Önkormányzatának tájékoztatása alapján a területről az illegálisan lerakott hulladékot elszállították:
A Hulladékvadász bejelentése alapján, valamint a 2012. évi CLXXXV. törvény (Hulladéktörvény) rendelkezései értelmében az ügyet kivizsgáltuk, és az illegálisan lerakott hulladék összegyűjtésre és elszállításra került. Valamint ugyan ezen bekötő út másik oldalán illegálisan lerakott hulladékhalmokat is elszállítottuk. Összesen 9 tonna hulladék került összegyűjtésre. A munkavégzésről készült képeket mellékelten csatoljuk.

A szemétdombnak szinte már nyoma sincs.

A szemétdombnak szinte már nyoma sincs.

Köszönjük az illetékes önkormányzatnak a gyors és nagyszerű intézkedést.


Korábban
2018.11.02.

A településről már igencsak régen érkezett bejelentés, ez köszönhető annak, hogy a település vezetősége ügyel a városuk tisztaságára, illetve a településen működik a Százhalombattai Hulladékkommandó Járőrszolgálat is.

Mindenféle veszélyes hulladékkal teli szemétdombra még a kutyus is félve néz rá.

Mindenféle veszélyes hulladékkal teli szemétdombra még a kutyus is félve néz rá.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! A burkolt út mellett több kisebb kupac van, ez a legnagyobb.”

A bejelentés időpontja: 2018.11.02.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, veszélyes hulladék.

Helyszín/GPS: 47.320556, 18.885361

[codepeople-post-map]

Vajon meddig lesznek ott a szemétdombok Százhalombatta külterületén? Nem tudjuk, de a helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...