Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Telekom bemutatja: JÖNnek a Hulladékvadászok! - Hulladekvadasz.hu

Telekom bemutatja: JÖNnek a Hulladékvadászok!

Telekom egy kisfilm keretein belül bemutatja a Hulladékvadászok mozgalmát és az őket vezető környezetvédelmi Jövő Öko-Nemzedéke Alapítványt.

Mi hisszük, hogy a JÖN a jövő környezetvédelme, ahogy azt is, hogy a hulladékvadászok megmentik a világunkat. 2018-ban elnyertük a Magyar Telekom Delfin díját fenntarthatósági tudatformálás témakörében, de ez még csak a kezdet. JÖN szervezete.

A hulladékvadászok alapítványáról szóló kisfilmben szervezetünk vezetői, Kertész Balázs és Szebenyi Péter környezetmérnökök beszélnek a jelenről és a jövőbeli tervekről.

„A Magyar Telekom idei DELFIN Díjának nyertesei ismét bebizonyították, hogy összefogással és kreativitással tehetünk a legtöbbet környezetünk megóvásáért. Fenntartható tudatformálás kategóriában a zsűri DELFIN Díjjal jutalmazta a sikeres hulladékbejelentő oldalt és applikációt működtető JÖN Alapítványt.

A Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány Hulladekvadasz.hu honlapja a közösségi észlelés és bejelentés módszerével küzd az illegális hulladéklerakás ellen. Nem csupán segíti a településeiket tisztán tartani igyekvő önkormányzatok munkáját, hanem a megelőzésre, a hulladék nélküli élet kialakítására is ráirányítja a figyelmet szemléletformáló rovataival.” – írja honlapján a telekommunikációs vállalat.

Hulladékvadász mozgalom számokban

  • Eddig több mint 3000 illegális hulladéklerakással kapcsolatos bejelentés érkezett hozzánk, amit a hulladékvadászok nagy-térképén lehet követni.
  • Eddig közel 1500 megtisztított bejelentési helyszínről tudunk, ami közreműködésünk segítségével oldódott meg.
  • Eddig több mint 200 roncs és rendszám nélküli autót szállíttattak el az illetékesek a bejelentések hatására.
  • Eddig több 10 000 tonnányi illegális hulladékot szállíttattak el a hatóságok a bejelentések hatására.
  • Eddigi tevékenységeink kapcsán több ezer embert mozgatunk meg közvetlen lakókörnyezete megmentésének az érdekében.

Továbbá nem beszélve arról, hogy hulladékvadászok, illetve JÖN Alapítványunk környezetmegmentő tevékenysége, működése nyomán folyamatosan a magyarországi mainstream médiában szereplünk.

A Telekom Fenntarthatósági napján elnyertük az egyik legjobb kiállítónak járó díjat. Részletek a képre kattintva.

A Telekom Fenntarthatósági napján elnyertük az egyik legjobb kiállítónak járó díjat. Részletek a képre kattintva.

Köszönjük a Magyar Telekom Távközlési NyZrt.-nek a kisfilm elkészítését. Reméljük minél több emberhez ér el a mi és hulladékvadásszá vált honfitársaink környezetmegmentő tevékenységének a híre.

A szerteágazó tevékenységünket önerőből, önköltségen, saját szabadidőnk feláldozásával végezzük, hiszük, hogy tevékenységünk Hazánk környezetvédelmét viszi előre és mindannyiunk javát szolgálja.

Kérjük támogasd Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmát és szervezetét,  a JÖN Alapítványt Paypal-on vagy banki átutalással. Köszönjük!




You may also like...