Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Telekom bemutatja: JÖNnek a Hulladékvadászok!


Notice: class-oembed.php használata nem támogatott a 5.3.0 verzió óta! Ezt javasoljuk helyette: wp-includes/class-wp-oembed.php. in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/functions.php on line 4802

Telekom egy kisfilm keretein belül bemutatja a Hulladékvadászok mozgalmát és az őket vezető környezetvédelmi Jövő Öko-Nemzedéke Alapítványt.

Mi hisszük, hogy a JÖN a jövő környezetvédelme, ahogy azt is, hogy a hulladékvadászok megmentik a világunkat. 2018-ban elnyertük a Magyar Telekom Delfin díját fenntarthatósági tudatformálás témakörében, de ez még csak a kezdet. JÖN szervezete.

A hulladékvadászok alapítványáról szóló kisfilmben szervezetünk vezetői, Kertész Balázs és Szebenyi Péter környezetmérnökök beszélnek a jelenről és a jövőbeli tervekről.

“A Magyar Telekom idei DELFIN Díjának nyertesei ismét bebizonyították, hogy összefogással és kreativitással tehetünk a legtöbbet környezetünk megóvásáért. Fenntartható tudatformálás kategóriában a zsűri DELFIN Díjjal jutalmazta a sikeres hulladékbejelentő oldalt és applikációt működtető JÖN Alapítványt.

A Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány Hulladekvadasz.hu honlapja a közösségi észlelés és bejelentés módszerével küzd az illegális hulladéklerakás ellen. Nem csupán segíti a településeiket tisztán tartani igyekvő önkormányzatok munkáját, hanem a megelőzésre, a hulladék nélküli élet kialakítására is ráirányítja a figyelmet szemléletformáló rovataival.” – írja honlapján a telekommunikációs vállalat.

Hulladékvadász mozgalom számokban

  • Eddig több mint 3000 illegális hulladéklerakással kapcsolatos bejelentés érkezett hozzánk, amit a hulladékvadászok nagy-térképén lehet követni.
  • Eddig közel 1500 megtisztított bejelentési helyszínről tudunk, ami közreműködésünk segítségével oldódott meg.
  • Eddig több mint 200 roncs és rendszám nélküli autót szállíttattak el az illetékesek a bejelentések hatására.
  • Eddig több 10 000 tonnányi illegális hulladékot szállíttattak el a hatóságok a bejelentések hatására.
  • Eddigi tevékenységeink kapcsán több ezer embert mozgatunk meg közvetlen lakókörnyezete megmentésének az érdekében.

Továbbá nem beszélve arról, hogy hulladékvadászok, illetve JÖN Alapítványunk környezetmegmentő tevékenysége, működése nyomán folyamatosan a magyarországi mainstream médiában szereplünk.

A Telekom Fenntarthatósági napján elnyertük az egyik legjobb kiállítónak járó díjat. Részletek a képre kattintva.

A Telekom Fenntarthatósági napján elnyertük az egyik legjobb kiállítónak járó díjat. Részletek a képre kattintva.

Köszönjük a Magyar Telekom Távközlési NyZrt.-nek a kisfilm elkészítését. Reméljük minél több emberhez ér el a mi és hulladékvadásszá vált honfitársaink környezetmegmentő tevékenységének a híre.

A szerteágazó tevékenységünket önerőből, önköltségen, saját szabadidőnk feláldozásával végezzük, hiszük, hogy tevékenységünk Hazánk környezetvédelmét viszi előre és mindannyiunk javát szolgálja.

Kérjük támogasd Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmát és szervezetét,  a JÖN Alapítványt Paypal-on vagy banki átutalással. Köszönjük!
Ezek a cikkeink is érdekelhetnek