Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kitépett kerekű Lada Niva Pesterzsébeten - Hulladekvadasz.hu

Kitépett kerekű Lada Niva Pesterzsébeten

Egy Lada Niva kerék és rendszám nélkül foglalja a helyet Pesterzsébeten a bejelentő hulladékvadászunk szerint. A KRESZ tiltja ezt!

“A KRESZ előírása szerint azt a hatósági jelzéssel (pl. rendszám) nem rendelkező járművet, amely a közúti forgalomban csak ilyen jelzéssel vehet részt, főútvonalon tilos, mellékútvonalon – közterülethasználati engedély nélkül – legfeljebb 10 napig szabad tárolni. Az úton e rendelkezések megszegésével tárolt járművet a rendőrség, a közterület felügyelet, a közút kezelője – a tulajdonos költségére – eltávolíthatja.”

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hölgyem/Uram! Szeretnék egy elhagyott autót bejelenteni. hiányzó kerékkel áll a fotón látható üzemképtelen autó a megjelölt helyen.”

A bejelentés időpontja: 2018.10.24. – A bejelentés közel 1 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: elektronikai hulladék.

Helyszín/GPS: 1202 Budapest, Kossuthfalva tér

[codepeople-post-map]

Lada Niva rendszám nélkül ilyen állapotban nem állhat közterületen. A helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.


A terepjáró a wikipedia szerint

A Lada Niva – 2006 óta Lada 4×4 márkanév alatt forgalmazzák[1] – az orosz Lada autómárka egyik típusa, amelyet terepjárásra fejlesztettek ki az 1970-es években. Az alapváltozat típusjelzése VAZ–2121. A kritikusok a Niváról azt tartják, hogy jó terepjáró képességekkel rendelkezik, olcsón javítható, igénytelen, erős a fűtése és jó a rugózása, viszont a gyártási minősége gyenge és rettenetesen sokat fogyaszt.

You may also like...