Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Bolgár földek hulladékmezője Soroksáron

Bolgár Földek helyszínén hatalmas illegális hulladékmező alakult ki helyi hulladékvadászunk szerint Budapest XXIII. kerületében, Soroksáron.

A honlapunkra a környékről évek óta rendszeresen érkeznek bejelentések, ahol a szemetelők győzelemre állnak minden illetékes szerv ellen. Azt, hogy ki fogja őket valaha is megfékezni, hogy lesz a terület tiszta, na azt nem tudjuk. Korábbi bejelentések a kerületből ide kattintva megtekinthetőek.

Nincs mese, itt költséges lesz a takarítás adófizetők pénzéből.

Nincs mese, itt költséges lesz a takarítás adófizetők pénzéből.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! A mai nap folyamán Soroksáron a bolgárföldeken keresztül vezető bicikli út mentén az erdőben találtunk rá nagy mennyiségű hulladékra, festékes vödrök ,cementes zsákok építkezési szemét a nagyrésze. Sajnos pontos címet nem tudok a szennyviztisztitó telep mellett kell elhaladni a bicikli út irányába és onnan kb 4-500 méterre jobbra egy kis föld úton be menni az erdőbe de már az útról is látható mert nem lombos az aljnövényzet. Folyamatosan oda járnak lerakni szemetet egyébként.  

Van itt minden, aminek nem kéne itt lennie.

Van itt minden, aminek nem kéne itt lennie.

Nagyon szívesen ,számomra is fontos hogy tiszta környezetben éljünk és örülök hogy van olyan szervezet akinek szintén ez a missziója. A pontos GPS koordináták a következők :47.417363,19.101192  Szigetdűlő középső útja ,1238 Soroksár körzete. Remélem tudtam segíteni részletesebben.

A bejelentés időpontja: 2018.11.05.

Hulladék jellege: vegyi, kommunális, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 47.417439, 19.101169

A soroksári Bolgár Földek helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet