Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Bolgár földek hulladékmezője Soroksáron - Hulladekvadasz.hu

Bolgár földek hulladékmezője Soroksáron

Bolgár Földek helyszínén hatalmas illegális hulladékmező alakult ki helyi hulladékvadászunk szerint Budapest XXIII. kerületében, Soroksáron.

Frissítve
2018.11.

A bejelentőtől az alábbi értesítést kaptuk:

„Tisztelt Hulladèkvadàsz !Ezúton szeretném megköszönni a gyors intèzkedèst a bejelentèsem kapcsàn ,tegnap làttam hogy eltàvolítottàk a szemetet ès lezàràsra került a gèpkocsik elől a  szennyviztisztitò felöli út szakasz  rèsze ami hosszù èvek òta gond volt. Nagyra èrtèkelem ès ez a minimum hogy mindezt jelzem Önöknek!

A területen mára már jóval kevesebb a szemét.

A területen mára már jóval kevesebb a szemét.

Ma ùgyis arra sètàltattam kutyàt,mellèkelem a kèpeket. Maradt mèg èpítkezèsi törmelèk ,cementes zsàkok ès gipsz karton de jòval kevesebb mint ami ott uralkodott korábban. Ezen felül a 23 ker. megmozdult hatalmas szemèt szedèsi összefogàs volt nemrèg ,kontènerekben ès zsàkokban gyűlt szemèttel ,boldogsàg ezt làtni. Szèp napot!”

Köszönjük a bejelentőnek a tájékoztatást és várjuk a terület végső megtisztulását.


Korábban
2018.11.20.

A honlapunkra a környékről évek óta rendszeresen érkeznek bejelentések, ahol a szemetelők győzelemre állnak minden illetékes szerv ellen. Azt, hogy ki fogja őket valaha is megfékezni, hogy lesz a terület tiszta, na azt nem tudjuk. Korábbi bejelentések a kerületből ide kattintva megtekinthetőek.

Nincs mese, itt költséges lesz a takarítás adófizetők pénzéből.

Nincs mese, itt költséges lesz a takarítás adófizetők pénzéből.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! A mai nap folyamán Soroksáron a bolgárföldeken keresztül vezető bicikli út mentén az erdőben találtunk rá nagy mennyiségű hulladékra, festékes vödrök ,cementes zsákok építkezési szemét a nagyrésze. Sajnos pontos címet nem tudok a szennyviztisztitó telep mellett kell elhaladni a bicikli út irányába és onnan kb 4-500 méterre jobbra egy kis föld úton be menni az erdőbe de már az útról is látható mert nem lombos az aljnövényzet. Folyamatosan oda járnak lerakni szemetet egyébként.  

Van itt minden, aminek nem kéne itt lennie.

Van itt minden, aminek nem kéne itt lennie.

Nagyon szívesen ,számomra is fontos hogy tiszta környezetben éljünk és örülök hogy van olyan szervezet akinek szintén ez a missziója. A pontos GPS koordináták a következők :47.417363,19.101192  Szigetdűlő középső útja ,1238 Soroksár körzete. Remélem tudtam segíteni részletesebben.

A bejelentés időpontja: 2018.11.05.

Hulladék jellege: vegyi, kommunális, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 47.417439, 19.101169

[codepeople-post-map]

A soroksári Bolgár Földek helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...