Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Autógumi hulladék rendszámmal Ecseren

Autógumi hulladék tetemes mennyiségére lett figyelmes egy helyi hulladékvadászunk a Liszt Ferenc reptér kifutópályájához vezető “régi Ecseri út” szakaszon.

A nyári – őszi gumicserék időszakában sűrűsödnek be az ilyen és ehhez hasonló bejelentések. Sajnos egyes gumiszervizek úgy gondolják ez a járható út, amikor nem. A településsel kapcsolatos korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetők.

Forró nyom? A bejelentő szerint ezzel a rendszámmal meg lehet találni az elkövetőt.

Forró nyom? A bejelentő szerint ezzel a rendszámmal meg lehet találni az elkövetőt.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Ecserről a Liszt Ferenc reptér kifutópályájához vezető “régi Ecseri út” szakaszon végig folyamatos a hulladék az út szélén. Ami a most kirakott gumihalomnál fontos, hogy az egyiken rajtamaradt a rendszám (MXL-639) amit a gumisok vagy autószerelő hagyott rajta.

Rendszám alapján tulaj kiléte lekérdezhető és kideríthető melyik szervizben cserélték le a Pirelli Pzero nyári gumiját. Ez az a terület ahol pár éve talán, mindenféle elhullott állati maradványt is kidobtak a terület kilométer hosszan szennyezett.”

A bejelentés időpontja: 2018.11.05.

Hulladék jellege: gumiabroncs.

Helyszín/GPS: 47.431634 19.296709

Az ecseri autógumi hulladék helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek