Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Autógumi hulladék rendszámmal Ecseren - Hulladekvadasz.hu

Autógumi hulladék rendszámmal Ecseren

Autógumi hulladék tetemes mennyiségére lett figyelmes egy helyi hulladékvadászunk a Liszt Ferenc reptér kifutópályájához vezető „régi Ecseri út” szakaszon.

A nyári – őszi gumicserék időszakában sűrűsödnek be az ilyen és ehhez hasonló bejelentések. Sajnos egyes gumiszervizek úgy gondolják ez a járható út, amikor nem. A településsel kapcsolatos korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetők.

Forró nyom? A bejelentő szerint ezzel a rendszámmal meg lehet találni az elkövetőt.

Forró nyom? A bejelentő szerint ezzel a rendszámmal meg lehet találni az elkövetőt.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Ecserről a Liszt Ferenc reptér kifutópályájához vezető „régi Ecseri út” szakaszon végig folyamatos a hulladék az út szélén. Ami a most kirakott gumihalomnál fontos, hogy az egyiken rajtamaradt a rendszám (MXL-639) amit a gumisok vagy autószerelő hagyott rajta.

Rendszám alapján tulaj kiléte lekérdezhető és kideríthető melyik szervizben cserélték le a Pirelli Pzero nyári gumiját. Ez az a terület ahol pár éve talán, mindenféle elhullott állati maradványt is kidobtak a terület kilométer hosszan szennyezett.”

A bejelentés időpontja: 2018.11.05.

Hulladék jellege: gumiabroncs.

Helyszín/GPS: 47.431634 19.296709

[codepeople-post-map]

Az ecseri autógumi hulladék helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...