Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hatalmas mennyiségű hulladék Hajdúböszörmény határában - Hulladekvadasz.hu

Hatalmas mennyiségű hulladék Hajdúböszörmény határában

Hulladék Hajdúböszörmény határában határtalan mennyiségben. Az éppen arra járó hulladékvadászunk több tonna hulladékot kapott lencsevégre.

Frissítve
2019.03.24.

A bejelentőtől kapott információink alapján a területet megtisztították:
„Üdv! Hajdúböszörményből amit néhány hónapja be jelentetünk önöknek szemét hegyeket, jelentem meg indult a változás. Örömmel látom hogy a szemét nagyrészét már el hordták, és úgy értesítettek hogy a zöld hulladékot le fogják darálni.”

Köszönjük az illetékes szerveknek a takarítások elvégzését.


Frissítve
2018.11.09.

A bejelentés helyszínén az RTL Klub Híradója is tudósított, ahol a JÖN Alapítvány debreceni önkéntese nyilatkozott a bejelentéssel kapcsolatban.

„Több tonna hulladék halmozódott fel Hajdúböszörmény határában, ez derült ki abból a bejelentésből, ami napokkal ezelőtt futott be a Hulladékvadász Egyesülethez. A terület az önkormányzaté, a környéken élők oda hordhatják a lebomló hulladékot. Sokan mégsem csak faleveleket és gallyakat visznek, hanem háztartási és veszélyes hulladékot is.” – írja az rtl.hu

Köszönjük a televíziótársaságnak a hulladékprobléma feldolgozását.

Korábban
2018.11.08.

A településről korábban is érkezett bejelentés, de ilyen monumentális mértékű még nem. A korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

Előttünk építési hulladék, a háttérben bontott hűtők hulladéka színesíti a környezetet.

Előttünk építési hulladék, a háttérben bontott hűtők hulladéka színesíti a környezetet.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Az Újfehértói útról aszfalt út vezet be végén kerítés mely úgy tűnik évek óta nyitva áll. Kívülről nem észre vehető, fák veszik körül. Építési törmelék, háztartási gépek, háztartási hulladék, autógumi, ruhák vannak kidobva a nagy mennyiségű gally és falevél között. Ezenkívül zsákok, hordók és kannák vannak, tartalmukat nem néztük.”

Főként tojástartók és kommunális hulladék egyik bokor tövében.

Főként tojástartók és kommunális hulladék egyik bokor tövében.

A bejelentés időpontja: 2018.10.06.

Hulladék jellege: veszélyes, kommunális, építési, zöldhulladék.

Helyszín/GPS: 47.687056, 21.544139

[codepeople-post-map]

A tengernyi hulladék Hajdúböszörmény külterületi helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...