Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hortobágyi Nemzeti Park szemetelőjét elkapták! - Hulladekvadasz.hu

Hortobágyi Nemzeti Park szemetelőjét elkapták!

A Hortobágyi Nemzeti Park szemetelője se kerülhette el vesztét, a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság gyanúsítottat elkapták és eljárás indul ellene.

Az illetékes hatóság a férfival szemben hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást.

Szégyen és gyalázat, aki ilyet csinál megérdemli a kőkemény büntetést. / Fotó: police.hu

Szégyen és gyalázat, aki ilyet csinál megérdemli a kőkemény büntetést. / Fotó: police.hu

A rendőrségre 2018. május 29-én érkezett bejelentés arról, hogy a Hortobágyi Nemzeti Park területén ismeretlenek építési hulladékot helyeztek el. A rendőrök tanúkutatást és adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként kiderítették, hogy a szemetet egy budapesti építkezésről szállították a nemzeti park területére.

A nyomozók azonosították a 35 éves B. Józsefet, akit előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozás adatai szerint a férfi azzal lett megbízva, hogy egy szemétlerakóhelyre szállítsa az építési törmeléket, azonban ő a nemzeti park területén hagyta azt.

Építési hulladékos zsákok telis-teli hevertek a Nemzeti Parkunkban. / Fotó: police.hu

Építési hulladékos zsákok telis-teli hevertek a Nemzeti Parkunkban. / Fotó: police.hu

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Sajnálatos módon nem csak a Hortobágyi Nemzeti Park területén történnek hasonló esetek.

Korábban a Duna-Ipoly Nemzeti Parkból érkezett illegális hulladéklerakással kapcsolatos bejelentés.

Gratulálunk az illetékes szerveknek az elkövető kézre kerítéséhez, hiszen a tettenérések okozta visszatartó erőnél nincsen elrettentőbb.

Forrás: police.hu


Videóajánló: Bemutatjuk, hogyan szerepel a MAGYAR, avagy a szemetelők levadászva!

A hulladékvadász youtube csatorna rendszeresen jelentkezik egyedi videóbloggal, tettenéréses vagy éppen hulladékvadász terepszemlével kapcsolatos videókkal.

You may also like...