Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hulladékvadász bejelentés az RTL Klub Híradóban - Hulladekvadasz.hu

Hulladékvadász bejelentés az RTL Klub Híradóban

Egy a napokban érkezett Hulladékvadász bejelentés került az RTL Klub Híradójának célkeresztjébe, ami Hajdúböszörmény határából érkezett.

A terület önkormányzati tulajdon, ahova a tudósítás szerint legálisan lehet letenni zöldhulladékot. Ettől függetlenül már jó ideje többféle lebomlásra képtelen hulladék került illegálisan kihelyezésre a területre.

A helyszín madártávlatból. / Fotó: RTL.hu

A helyszín madártávlatból. / Fotó: RTL.hu

Az RTL Klub stábja látványos dronfelvételekkel mutatta be a helyszínen kialakult állapotokat, ahova a honlapunkat üzemeltető, JÖN Alapítvány egyik önkéntese, Dr. Tasnády – Szilágyi Réka nyilatkozott.

Élete első televíziós nyilatkozata alkalmával Dr. Tasnády-Sziágyi Réka. / Fotó: RTL.hu

Élete első televíziós nyilatkozata alkalmával Dr. Tasnády-Sziágyi Réka. / Fotó: RTL.hu

Az önkéntesünk elmondta, hogy a napokban érkezett bejelentés feldolgozása után került publikálásra a helyszínen tapasztalt probléma, amit továbbítottunk az illetékes önkormányzathoz.

Hulladéklerakatok egy drón szemével. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladéklerakatok egy dron szemével. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az RTL Klub Híradó tudósítása a helyszínről az alábbi videóban tekinthető meg.

FONTOS! – Hazánkban már több lehetőség is van arra, hogy az illegális hulladéklerakás problémáját megoldjuk.

  • Ha csekély mennyiségű a hulladék, akkor azt magunk is elvihetjük a legközelebbi hulladékgyűjtőbe (kuka).
  • Ha a mennyiség több, amit egyedül elbírunk, akkor az illetékes önkormányzatnál írásos bejelentéssel lehet élni a hulladéklerakás problémájával kapcsolatban.
  • Ha nem akarsz az illetékes önkormányzathoz járni bejelentést intézni, akkor jelentsd be az illegális hulladékproblémát a hulladekvadasz.hu online (hagyományos) vagy támogatói expressz bejelentő űrlapján vagy az androidós telefonokon működő Hulladékvadász applikáció segítségével.
  • Ha a hulladékproblémát nem egyedül, hanem csapatosan számolnád fel, akkor szervezz szemétszedési akciót, a Szemétszedés.hu – Takarítsuk ki együtt Magyarországot! közösségteremtő honlapon, ide kattintva.
  • Csatlakozz olyan környezetvédelmi szervezetekhez, akik rendszeresen szemétszedési akciókat szerveznek, például a JÖN Alapítvány 

Nincs elveszett hulladékvadász bejelentés. Minden beérkező bejelentést feldolgozunk és idővel továbbítunk az illetékes önkormányzatokhoz. Naponta 3-4, de olykor ennél jóval több bejelentés érkezik.

Kérjük támogasd munkánk fennmaradását, környezetünk megmentését banki átutalással vagy paypal-on.




You may also like...