Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Debreceni ütközet emlékműve mellé hordott hulladék - Hulladekvadasz.hu

Debreceni ütközet emlékműve mellé hordott hulladék

A debreceni ütközet emlékműve mellé hordták nagy halmokba a hulladékba ismeretlenek a bejelentő hulladékvadászunk képe szerint.

A debreceni ütközet 50. évfordulóján avatták az egykori Kokasló halom tetején emelt obeliszket az 1849. augusztus 2-án Debrecenben zajlott ütközet emlékére, de ennek ellenére sokan nem tiszteik a hőseink emlékét. Az emlékmű avatásáról bővebben ide kattintva.

Illegális hulladéklerakások az emlékmű árnyékában.

Illegális hulladéklerakások az emlékmű árnyékában.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Sziasztok,  kb.  egy mázsa szemet,  a földúton……………………………………………………….. Az emlékmű mellett jól látható. ”

A bejelentés időpontja: 2018.11.11.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS: 47.547778, 21.585111

[codepeople-post-map]

Az 1849-es debreceni ütközet emlékműve helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...