Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Debreceni ütközet emlékműve mellé hordott hulladék

A debreceni ütközet emlékműve mellé hordták nagy halmokba a hulladékba ismeretlenek a bejelentő hulladékvadászunk képe szerint.

A debreceni ütközet 50. évfordulóján avatták az egykori Kokasló halom tetején emelt obeliszket az 1849. augusztus 2-án Debrecenben zajlott ütközet emlékére, de ennek ellenére sokan nem tiszteik a hőseink emlékét. Az emlékmű avatásáról bővebben ide kattintva.

Illegális hulladéklerakások az emlékmű árnyékában.

Illegális hulladéklerakások az emlékmű árnyékában.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Sziasztok,  kb.  egy mázsa szemet,  a földúton……………………………………………………….. Az emlékmű mellett jól látható. ”

A bejelentés időpontja: 2018.11.11.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS: 47.547778, 21.585111

Az 1849-es debreceni ütközet emlékműve helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek