PlayIT Show-n a hulladékvadászok!

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A PlayIT Show Magyarország legnagyobb gamer rendezvénye, ahol első alkalommal a JÖN Alapítványunk által a hulladékvadászok komoly szerepet kapnak.

A show szervezőinek a felkérésére igazán egyedi szemléletformáló eseménnyel jelentkezünk, ahol az elektronikus eszközök gyártása és utókezelésének a globális problémájára hívjuk fel a figyelmet.

Bontott elektronikai termékek Székesfehérváron

Bontott elektronikai termékek Székesfehérváron

Mi helyünk a Rage Room!

Magyarra fordítva “dühöngő szoba”, ahol a PlayIT Show 2018-as eseményének talán legeredetibb és legújabb elemével mi jelentkezünk, ami egyszerre lesz feszültség levezető és rendhagyó módon környezetbarát is.

A Rage Roomba bárki elhozhatja elektronikus tárgyát, számítógépét, perifériás eszközeit, illetve monitorát, amit egy kőkemény baseballütővel ripityára verhet szét. Itt még nem áll meg a tudomány, hiszen következő lépésben szelektíven szétválogatjuk: műanyagot a műanyaghoz, fémet, a fémhez. Természetesen mindenki védőöltözéket kap. Senkinek nem fog bántódása esni testi épségében (a lelkekre nem vállalunk garanciát 🙂 ). Szigorúan “18+”-os az helyszín, amibe” “16+”-os korosztály is bejöhet szülői beleegyezéssel.

Az attrakciónk lényege, hogy felhívjuk a figyelmet az elektronikus hulladékok hulladékproblémájára, a túl-vagy átgondolatlan fogyasztásra, illetve mindezen termékek szelektív gyűjtésére vagy leadására.

A videón látható külföldi példán jól kivehető miről is lesz szó.

Várunk mindenkit dühöngő szobánkba egy kis csapkodásra a PlayIT Show november 17 és 18-i eseményére.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: