Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Vezér utca melletti ösvényre bontott tévéket Debrecenben - Hulladekvadasz.hu

Vezér utca melletti ösvényre bontott tévéket Debrecenben

A debreceni Vezér utca melletti Nagysándor halomnál található ösvényre hányták ismeretlenek illegálisa hulladékukat, ahol főként bontott tévék kerültek ki.

Ezen a területen volt az 1849-es debreceni csata, az itt álló halmot nevezték át Nagysándor-halommá, rajta a csata emlékművével, mellette egy kisebb hősi temetővel található.

Legalább 3 televízió hordtak ki az ösvényre.

Legalább 3 televízió hordtak ki az ösvényre.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok!  A szemet a Nagysándor halom és a Vezér utca közötti ösvényen van, a vasútvonal menten.”

A bejelentés időpontja: 2018.11.11.

Hulladék jellege: kommunális, elektronikai hulladék.

De vajon mi lett volna a helyes út, ha a szemetelő magánszemélyként, ha nem ide hordja ki a szemetét?

  • Magánszemélyek részére teljesen ingyenes a települési önkormányzatok által üzemeltetett hulladékgyűjtő udvarokban és elektromos készülékeket árusító kereskedőknél. Az EU irányelv tervezetnek megfelelően biztosítani kell, hogy a forgalomba hozó illetve a gyártó díjmentesen visszavegye, hasznosítsa a termékből származó hulladékot. Egyes veszélyes hulladékok – szárazelem, fénycső, elektromos és elektronikai hulladék – áruházak, üzletek gyűjtőiben is leadhatók.

Helyszín/GPS: 47.553889, 21.591222

[codepeople-post-map]

A debreceni Vezér utca melletti ősvény helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...