Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kocsimagasságú csomagolási hulladéklerakat a Fehérvári úton - Hulladekvadasz.hu

Kocsimagasságú csomagolási hulladéklerakat a Fehérvári úton

Kocsimagasságú csomagolási hulladéklerakat foglalja az értékes parkolási helyet közel két hete a Fehérvári úton, Budapest XI. kerületében.

Frissítve
2018.11.22.

A bejelentő értesített bennünket, hogy a vélhetően a bejelentése hatására napokon belül megszűnt a több hete fennálló hulladékprobléma:
„Sziasztok! Már el is tűnt a dobozhalom! Ha a bejelentés hatására és ilyen hamar, akkor pláne le a kalappal!”

Köszönjük az illetékes szervek munkáját és a bejelentőnek a korábbi bejelentését. Támogasd hulladekvadasz.hu fennmaradását kattints ide.


Korábban
2018.11.13.

A bejelentésben szereplő kép szerint javarészt újrahasznosításra javasolt hulladék található a helyszínen. Reméljük minél hamarabb elszállításra kerül a területről.

Csomagolási hulladék igencsak nagy mennyiségben foglalja a helyet a parkolóban.

Csomagolási hulladék igencsak nagy mennyiségben foglalja a helyet a parkolóban.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Sziasztok! Először használom a Hulladékvadász appot, remélem, jól… Főleg papírdobozok (szerintem egy költözésből) a Fehérvári út-Inga utca sarkán, de persze nem viszik el már vagy 2 hete, és a kulturált népek lassan odahordanak mindent.”

A bejelentés időpontja: 2018.11.13.

Hulladék jellege: kommunális, csomagolási hulladék.

Helyszín/GPS: 47.449214, 19.037754

[codepeople-post-map]

Az inga utca és a Fehérvári út kereszteződésében elterülő csomagolási hulladéklerakat helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...