Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Kocsimagasságú csomagolási hulladéklerakat a Fehérvári úton

Kocsimagasságú csomagolási hulladéklerakat foglalja az értékes parkolási helyet közel két hete a Fehérvári úton, Budapest XI. kerületében.

Frissítve
2018.11.22.

A bejelentő értesített bennünket, hogy a vélhetően a bejelentése hatására napokon belül megszűnt a több hete fennálló hulladékprobléma:
“Sziasztok! Már el is tűnt a dobozhalom! Ha a bejelentés hatására és ilyen hamar, akkor pláne le a kalappal!”

Köszönjük az illetékes szervek munkáját és a bejelentőnek a korábbi bejelentését. Támogasd hulladekvadasz.hu fennmaradását kattints ide.


Korábban
2018.11.13.

A bejelentésben szereplő kép szerint javarészt újrahasznosításra javasolt hulladék található a helyszínen. Reméljük minél hamarabb elszállításra kerül a területről.

Csomagolási hulladék igencsak nagy mennyiségben foglalja a helyet a parkolóban.

Csomagolási hulladék igencsak nagy mennyiségben foglalja a helyet a parkolóban.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Sziasztok! Először használom a Hulladékvadász appot, remélem, jól… Főleg papírdobozok (szerintem egy költözésből) a Fehérvári út-Inga utca sarkán, de persze nem viszik el már vagy 2 hete, és a kulturált népek lassan odahordanak mindent.”

A bejelentés időpontja: 2018.11.13.

Hulladék jellege: kommunális, csomagolási hulladék.

Helyszín/GPS: 47.449214, 19.037754

Az inga utca és a Fehérvári út kereszteződésében elterülő csomagolási hulladéklerakat helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek