Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Fittikém hulladékvadásznak állt | 89.5 Music Fm - Hulladekvadasz.hu

Fittikém hulladékvadásznak állt | 89.5 Music Fm

Fittikém, a 89.5 Music Fm Délutáni Roadshow pörgős műsorvezetője hulladékvadásznak állt, hogy bemutassa a hazánk legaktívabb környezetvédelmi mozgalmát.

Azt a Hulladékvadász mozgalmat, ami az utóbbi években  több ezer embert mozgatott meg a környezetünk megvédése, megmentése érdekében. A műsor szerkesztői segítségül hívták, a honlap ötletgazdáját, Szebenyi Pétert, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnökét.

Fontos kiemelnünk, hogy a rádióműsor szerkesztői elkötelezett hívei a környezetvédelemnek és ennek kapcsán figyeltek fel az országosan ismert – sokak által csak – Hulladékvadász mozgalomnak emlegetett illegális hulladék bejelentő honlapunkra, a Hulladékvadász.hu -ra. Pár héttel ezelőtt az alapítványunk komposztálási szakértője, Kertész Balázs Okl. környezetmérnök szerepelt, a Ne égess, komposztálj kampányunk kapcsán a műsorban. Sőt félévvel ezelőtt Tóth Andi, a Háztartásom hulladék nélkül háziasszonya is szerepelt az egyik délutáni adásban.

A műsor délután 15:45-kor kezdődött Őrmezőn, egy olyan helyszínen, ahol még korábban szemét borított mindent. A területről az illetékes önkormányzat a bejelentés(ek) hatására a területet kitakarította.

Továbbá szó esett a honlapunkra érkező több ezer bejelentésről, annak nagyszámú megoldásairól, illetve arról, hogy tevékenységünk egyfajta tolmácsfunkciót is ellát a lakosság és az illetékes önkormányzat között. Mindezt önerőből, a saját szabadidőnk feláldozásával, munka és család mellett.

Ha szimpatikusnak érzel minket és emiatt támogatnád Magyarország legaktívabb környezetvédelmi szervezetét, akkor ide kattintva megteheted.

A műsor második felében egy olyan helyszínre látogattak ki, ahol folytonos a szemetelés, annak ellenére, hogy a helyszínre kamerát is telepített az illetékes önkormányzat.

Az Egér út melletti helyszín, de még egy korábbi bejelentés alkalmával.

Az Egér út melletti helyszín, de még egy korábbi bejelentés alkalmával.

Az adás közben folyamatosan érkeztek sms-ek a rádió hallgatóitól, amik egytől egyik megbotránkoztatóak voltak. Szinte izzott a vonal az egész adás alatt.

Nagyszerű élmény volt egy olyan stábbal forgatni, akik igazán elkötelezettek a környezetvédelem érdekében. – mondta el Szebenyi Péter, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnöke

Fittikém segített!

Az adás legvégén szó esett a JÖN Alapítvány több rangos elismeréséről, díjáról is és egy Szebenyi Pétert érintő szomorú esetről. Arról, hogy napokkal ezelőtt elszökött 7 éves, fehér puli kutyája Érdről, akit azóta sem találnak. Minderre Fittikém is nyomatékosan felhívta a figyelmet, hogy a Keressük meg együtt Csöpit!

Az elveszett, Csöpike névre keresztelt kutyusról szóló videót a zenerádió több mint 700 ezres facebookos oldalán meg is osztott. Hatalmas köszönet érte. Nem hiába lett a 89.5 Music Fm az év kutyabarát munkahelye.

A videó alább átható. Kérjük, aki teheti ossza meg. Köszönjük.