Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Fót határában illegális szemétdomb

Fót határában illegális szemétdombra lelt arra járó hulladékvadászunk, akinek állítása szerint több szemétdomb is van a környéken.

A bejelentő képe alapján csak a lényeg, a mindent beborító mocsok látható. Emiatt is a kezdő hulladékvadászoknak ajánljuk figyelmébe, hogy a képet úgy készítsék el, hogy a helyszín jól kivehető legyen. Ezzel megkönnyítve a mi és az illetékes önkormányzatok munkáját a helyszín beazonosítására (ha esetleg a GPS koordináta valamilyen oknál fogva pontatlan lenne).

Közel 3 éves munkánk során több ezer bejelentést kaptunk, ami csak a jéghegy csúcsa, ennél jóval többen fognak tenni környezetünk megmentéséért. Úgy gondoljuk, hogy

az országban szinte mindenki hulladékvadász önkéntes, csak még nem tud róla. 🙂

Sokszor egy kép többet mond ezer szónál.

Sokszor egy kép többet mond ezer szónál.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! A megadott koordinátáknál nagy mennyiségű, illegálisan lerakott kommunális és építési hulladékot, illetve gumiabroncsokat találtunk. Az összes szemétkupacról sajnos nem készült fotó.”

A bejelentés időpontja: 2018.11.14.

Hulladék jellege: kommunális, építési, vegyi hulladék és gumiabroncsok.

Helyszín/GPS: 47.5944 19.1592

Fót határában található szemétdomb helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek