Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Fót határában illegális szemétdomb - Hulladekvadasz.hu

Fót határában illegális szemétdomb

Fót határában illegális szemétdombra lelt arra járó hulladékvadászunk, akinek állítása szerint több szemétdomb is van a környéken.

A bejelentő képe alapján csak a lényeg, a mindent beborító mocsok látható. Emiatt is a kezdő hulladékvadászoknak ajánljuk figyelmébe, hogy a képet úgy készítsék el, hogy a helyszín jól kivehető legyen. Ezzel megkönnyítve a mi és az illetékes önkormányzatok munkáját a helyszín beazonosítására (ha esetleg a GPS koordináta valamilyen oknál fogva pontatlan lenne).

Közel 3 éves munkánk során több ezer bejelentést kaptunk, ami csak a jéghegy csúcsa, ennél jóval többen fognak tenni környezetünk megmentéséért. Úgy gondoljuk, hogy

az országban szinte mindenki hulladékvadász önkéntes, csak még nem tud róla. 🙂

Sokszor egy kép többet mond ezer szónál.

Sokszor egy kép többet mond ezer szónál.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! A megadott koordinátáknál nagy mennyiségű, illegálisan lerakott kommunális és építési hulladékot, illetve gumiabroncsokat találtunk. Az összes szemétkupacról sajnos nem készült fotó.”

A bejelentés időpontja: 2018.11.14.

Hulladék jellege: kommunális, építési, vegyi hulladék és gumiabroncsok.

Helyszín/GPS: 47.5944 19.1592

[codepeople-post-map]

Fót határában található szemétdomb helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...