Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Lesrét út környéke szemétdombbá válása Egerben - Hulladekvadasz.hu

Lesrét út környéke szemétdombbá válása Egerben

Lesrét út nyugodott, szinte őrizetlen környéke a szemetelők játszóterévé vált, hiszen Eger ezen külvárosi része szemétdombbá válásának lehetünk tanúi.

Frissítve
2018.12.12.

Eger Megye Jopó Város Városüzemeltetési iródájától a bejelentéssel kapcsolatban az alábbi értesítést kaptuk:
„Tisztelt Címzett! Az Eger, Lesrét utca környezetében illegális hulladéklerakással kapcsolatos bejelentésükre Az alábbi tájékoztatást adjuk. A város közigazgatási területén a köztisztasági feladatokat — beleértve az illegálisan lerakott, eldobált hulladékok összegyűjtését és elszállítását is – közszolgáltatási szerződés alapján a Városgondozás Eger Kft. végzi.

Jelzésüket követően a Bervai út — Lesrét utca kereszteződés környezetében illegálisan elhelyezett szemét összegyűjtését és elszállítását a közszolgáltató felé feladatként kiadtuk, mely  2o18.  november  3o—an  elvégzésre  is  került.  A  megtisztított  területről  készült  fotót mellékeljük. Kérjük tájékoztatásunk szíves elfogadását.”

Köszönjük Eger Önkormányzatának a kialakult hulladékprobléma felszámolását. További sikeres munkát kívánunk számukra. Támogasd a hulladekvadasz.hu fennmaradását, részletekért kattints ide.


Korábban
2018.11.15.

A Heves megyei települést is folyamatosan sújtja a szemetelők mértéktelen szemetelési éhsége, akikben nincs tisztelet környezet és ember felé sem. Fontos kiemelnünk, hogy ez az első olyan bejelentés a Hulladékvadász.hu történetében, ami az úgynevezett Expressz bejelentés funkció használatával érkezett. Köszönjük!

Postaládák köré gyűlik a szemét. Ki lehet a feladó? Maga a szemetelő?

Postaládák köré gyűlik a szemét. Ki lehet a feladó? Maga a szemetelő?

A bejelentés szövege
Kedves Hulladékvadászok! Eger külterületén, az almári részen rendszeresen vannak újabb szemétkupacok. A legfrissebb egy éjszaka odakerült hatalmas lepedőbe csomagolt batyu a bokrok között, a Lesrét út és az Apátfalvi utca (folytatásának) találkozásában. Innen a Bervai út felé haladva lehet találni pet palack kupacokat, rejtélyes fekete zsákokat, a postaládáknál szintén nagyobb a szórás. Tudomásom szerint Almár többi részén is jellemzőek a határban szemetelés nyomai. Ez lenne a természetes a természetben? Nem hinném. GPS: 47.9568436, 20.3686898 Köszönöm, ha segítetek a megoldásban.

Többféle szemétlerakat található a környéken.

Többféle szemétlerakat található a környéken.

A bejelentés időpontja: 2018.11.14.

Hulladék jellege: elektronikai hulladék.

Helyszín/GPS: 47.9568436, 20.3686898

[codepeople-post-map]

Az egri Lesrét út helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...