Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Lesrét út környéke szemétdombbá válása Egerben

Lesrét út nyugodott, szinte őrizetlen környéke a szemetelők játszóterévé vált, hiszen Eger ezen külvárosi része szemétdombbá válásának lehetünk tanúi.

A Heves megyei települést is folyamatosan sújtja a szemetelők mértéktelen szemetelési éhsége, akikben nincs tisztelet környezet és ember felé sem. Fontos kiemelnünk, hogy ez az első olyan bejelentés a Hulladékvadász.hu történetében, ami az úgynevezett Expressz bejelentés funkció használatával érkezett. Köszönjük!

Postaládák köré gyűlik a szemét. Ki lehet a feladó? Maga a szemetelő?

Postaládák köré gyűlik a szemét. Ki lehet a feladó? Maga a szemetelő?

A bejelentés szövege
Kedves Hulladékvadászok! Eger külterületén, az almári részen rendszeresen vannak újabb szemétkupacok. A legfrissebb egy éjszaka odakerült hatalmas lepedőbe csomagolt batyu a bokrok között, a Lesrét út és az Apátfalvi utca (folytatásának) találkozásában. Innen a Bervai út felé haladva lehet találni pet palack kupacokat, rejtélyes fekete zsákokat, a postaládáknál szintén nagyobb a szórás. Tudomásom szerint Almár többi részén is jellemzőek a határban szemetelés nyomai. Ez lenne a természetes a természetben? Nem hinném. GPS: 47.9568436, 20.3686898 Köszönöm, ha segítetek a megoldásban.

Többféle szemétlerakat található a környéken.

Többféle szemétlerakat található a környéken.

A bejelentés időpontja: 2018.11.14.

Hulladék jellege: elektronikai hulladék.

Helyszín/GPS: 47.9568436, 20.3686898

Az egri Lesrét út helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet