Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Mocsárosdűlő Óbuda szemétdombjává vált - Hulladekvadasz.hu

Mocsárosdűlő Óbuda szemétdombjává vált

Mocsárosdűlő Óbuda illegális szemétlerakások színterévé vált. A területről folyamatosan érkeznek a helyi hulladékvadászok bejelentései.

A terület egy családias hangulatú kiránduló övezet is lehetne, de ennek ellenére szemetelő hordák gyakori bandázó helyen. Ők azok, akik nem hagynak maguk mögött semmi mást csak mocskot és komoly kárt a környezetben és az illetékes önkormányzat kasszájában. Korábban bemutattuk Budapest III. kerület harcát az illegális hulladéklerakások és annak elkövetői ellen, ami ide kattintva elérhető.

Van itt minden, mint a moziban... De minek?

Van itt minden, mint a moziban… De minek?

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Budapest, III. kerület, Mocsárosdűlő, Zsófia utcáról megközelíthető illegális szemétlerakó, ahol kiselejtezett bútorok,  háztartási és építési, valamint elektronikai hulladékok találhatók. Pontos helyszín: 1031 Budapest, Zsófia utca 44 és a modellező repűlőtér közötti terület: 47.569342, 19.042513”

A bejelentés időpontja: 2018.11.12.

Hulladék jellege: háztartási-kommunális, építési, műanyag hulladék.

Helyszín/GPS:  47.569342, 19.042513

[codepeople-post-map]

Mocsárosdűlő Óbuda helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...