Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Mocsárosdűlő Óbuda szemétdombjává vált

Mocsárosdűlő Óbuda illegális szemétlerakások színterévé vált. A területről folyamatosan érkeznek a helyi hulladékvadászok bejelentései.

A terület egy családias hangulatú kiránduló övezet is lehetne, de ennek ellenére szemetelő hordák gyakori bandázó helyen. Ők azok, akik nem hagynak maguk mögött semmi mást csak mocskot és komoly kárt a környezetben és az illetékes önkormányzat kasszájában. Korábban bemutattuk Budapest III. kerület harcát az illegális hulladéklerakások és annak elkövetői ellen, ami ide kattintva elérhető.

Van itt minden, mint a moziban... De minek?

Van itt minden, mint a moziban… De minek?

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Budapest, III. kerület, Mocsárosdűlő, Zsófia utcáról megközelíthető illegális szemétlerakó, ahol kiselejtezett bútorok,  háztartási és építési, valamint elektronikai hulladékok találhatók. Pontos helyszín: 1031 Budapest, Zsófia utca 44 és a modellező repűlőtér közötti terület: 47.569342, 19.042513”

A bejelentés időpontja: 2018.11.12.

Hulladék jellege: háztartási-kommunális, építési, műanyag hulladék.

Helyszín/GPS:  47.569342, 19.042513

Mocsárosdűlő Óbuda helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek