Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
9 tonna hulladékot takarítottak el Százhalombattán - Hulladekvadasz.hu

9 tonna hulladékot takarítottak el Százhalombattán

9 tonna illegálisan lerakott hulladékkal lett kevesebb egy bejelentés hatására, a Pest megyei Százhalombatta város külterületén.

A hulladekvadasz.hu -ra még a 2018. november elején beérkezett bejelentést továbbítása után pár napra a területet megtisztították. Az illetékes szervek a helyszín bejárása után elrendelték annak kitakarítását, amit komoly munkagépek segítségével pucoltak ki a mindent elborító mocsoktól.

Mindenféle veszélyes hulladékkal teli szemétdombra még a kutyus is félve néz rá.

Mindenféle veszélyes hulladékkal teli szemétdombra még a kutyus is félve néz rá.

A Százhalombatta Város Önkormányzata kérésére a területet nagy erőkkel, többféle munkagéppel és több alkalmazottal takarította ki a SZÁKOM Nonprofit Kft.

A Bobcat végzi gyors és alapos munkáját. Csak így tovább.

A Bobcat végzi gyors és alapos munkáját. Csak így tovább.

Mint kiderült a nem csak a bejelentés helyszíne, hanem annak távolabbi környezete is illegális hulladéklerakásokkal szennyezett. A gyors és alapos takarítási munkálatoknak köszönhetően a megbízott cég felszámolta a bejelentésben tapasztalható problémákat.

A korábbi bejelentés kitakarított helyszíne.

A korábbi bejelentés kitakarított helyszíne.

A 9 tonna hulladékkal terhelt terület megtisztításért hatalmas köszönet illeti az illetékes szerveket és a takarítást elvégző cég dolgozóit. Köszönjük a munkájukat.

Kérjük, támogasd honlapunk és munkánk fennmaradását, hogy minél több ehhez hasonló eseményről tudjunk beszámolni. Köszönjük.

Banki átutalással ide kattintva lehet.




You may also like...