Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

9 tonna hulladékot takarítottak el Százhalombattán

9 tonna illegálisan lerakott hulladékkal lett kevesebb egy bejelentés hatására, a Pest megyei Százhalombatta város külterületén.

A hulladekvadasz.hu -ra még a 2018. november elején beérkezett bejelentést továbbítása után pár napra a területet megtisztították. Az illetékes szervek a helyszín bejárása után elrendelték annak kitakarítását, amit komoly munkagépek segítségével pucoltak ki a mindent elborító mocsoktól.

Mindenféle veszélyes hulladékkal teli szemétdombra még a kutyus is félve néz rá.

Mindenféle veszélyes hulladékkal teli szemétdombra még a kutyus is félve néz rá.

A Százhalombatta Város Önkormányzata kérésére a területet nagy erőkkel, többféle munkagéppel és több alkalmazottal takarította ki a SZÁKOM Nonprofit Kft.

A Bobcat végzi gyors és alapos munkáját. Csak így tovább.

A Bobcat végzi gyors és alapos munkáját. Csak így tovább.

Mint kiderült a nem csak a bejelentés helyszíne, hanem annak távolabbi környezete is illegális hulladéklerakásokkal szennyezett. A gyors és alapos takarítási munkálatoknak köszönhetően a megbízott cég felszámolta a bejelentésben tapasztalható problémákat.

A korábbi bejelentés kitakarított helyszíne.

A korábbi bejelentés kitakarított helyszíne.

A 9 tonna hulladékkal terhelt terület megtisztításért hatalmas köszönet illeti az illetékes szerveket és a takarítást elvégző cég dolgozóit. Köszönjük a munkájukat.

Kérjük, támogasd honlapunk és munkánk fennmaradását, hogy minél több ehhez hasonló eseményről tudjunk beszámolni. Köszönjük.

Banki átutalással ide kattintva lehet.
Ezek a cikkeink is érdekelhetnek