Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hulladéklerakatok a XVII. kerületi kiserdőben - Hulladekvadasz.hu

Hulladéklerakatok a XVII. kerületi kiserdőben

Hulladéklerakatok szegélyezik Budapest, XVII. kerületi kiserdőjében haladó utakat, nem messze a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtértől.

A területről már több alkalommal kaptunk bejelentéseket. A Rákosmente Mezei Őrszolgálat embereivel a területet még 2016-ban be is jártuk egy terepszemle alkalmával, akik akkor elmondták, hogy szélmalomharcot vívnak a szemetelőkkel. Néha azért sikerült egyet-kettőt fűlőn csípni, de a kupacok megállíthatatlanul szaporodnak.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Budapest, 1174, Felsőbabád utcánál lévő kiserdőben kupacokban vegyes szemét található. Van egy autóbehajtó földút, valószínű, ott mennek be a járművek és öntik a szemetet az erdő különböző pontjaira (szinte mind az út mellett van). Több képet is tudok küldeni ha kell, illetve lefényképeztem a behajtó utat.

A legeredményesebb talán ennek az útnak sorompóval történő lezárása lenne.”

A bejelentés időpontja: 2018.11.20.

Hulladék jellege: elektronikai, építési, kommunális, veszélyes hulladék.

Helyszín/GPS: 47.453333, 19.236500

[codepeople-post-map]

Az illegális hulladéklerakatok helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...