Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Egy elhunyt hulladékai Szigetszentmárton határában - Hulladekvadasz.hu

Egy elhunyt hulladékai Szigetszentmárton határában

Szigetszentmárton határában egy elhunyt összegyűjtött és illegálisan lerakott hulladékaira bukkant egy arra járó hulladékvadászunk.

A bejelentő szerint így akarhatott a szemetelő megválni a korábban elhunyt cuccaitól. Gyalázat vagy sem, de ez egy rakat szemét, amit megint nem oda vittek ahova kellett volna.

A bejelentésben gyászíróhírtől kezdve egészen az elhunyt közüzemi számlájáig minden megtalálható. Tiszteletlenség szerintünk, hogy egy elhunyt korábbi holmijait így dobták ki.

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadász! Ezt a 10 db zsákot egy ismeretlen hagyta 2018.11.18. reggelére a Szigetszentmárton Halász utca 17-19. számnál a kanyarban. 🙁 Ugyanaz a név jelenik meg a benne talált leveleken: H. Istvánné, 1202 Budapest, Nagy***** József utca 1**. fszt. 2. Lehet, hogy a néni csak régi lakója volt a háznak, ahonnan a szemét származik, mert több zsák is tele van ruhákkal. Előfordulhat hogy az új tulajdonos emígyen szabadult meg a néni cuccaitól. 🙁

Nagyon nagy köszönet nektek azért, amit tesztek hétről hétre a környezetünkért, hálásak vagyunk ha foglalkoztok az ügyünkkel. Maradok tisztelettel továbbra is hű követőtök, támogatótok.”

A bejelentés időpontja: 2018.11.20.

Hulladék jellege: elektronikai hulladék.

Helyszín/GPS: Szigetszentmárton, Halász utca 17-19.

[codepeople-post-map]

Szigetszentmárton Halász utcai helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.


A település a wikipedia szerint

Szigetszentmárton festői, sokszínű – közel 750 éves – kis település, a Csepel-sziget szívében.

Története
Szigetszentmárton az ősi települések közé tartozik. Azt, hogy már több ezer éve is éltek itt emberek, azt a község négyezer éves, világhírű régészeti „őskocsi” lelete is bizonyítja, melyet jelenleg a Nemzeti Múzeumban őriznek. A település elnevezésében a Szent Márton név a templom védőszentjére utal. Szigetszentmárton neve írásban először 1285-ben fordult elő, amikor is IV.(Kun) László király egyik oklevelét innen keltezte. Lázár deák 1528-ban készített térképe is jelöli Szent Márton falut. A község a középkorban mezővárosi rangot is viselt. Buda elfoglalását követően a török összeírások szerint népes település, ahol 43 adófizető családnév szerepel a listán 26 házzal. A Buda visszafoglalására indított felszabadító háború során a falu megfogyatkozott lakossága szétszéledt. A török kiűzése után a győztes hadvezér Savoyai Jenő kapta jutalmul az egész Csepel-szigetet.

Bővebben és forrás: wikipedia