Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Állati sok szemét Fehérvár mellett

Állati sok szemét került lerakásra illegálisan Fejér megye fővárosában, Székesfehérvár külterületén, ahol szinte minden van, ami háztartásban lehet.

Kezdve az összetekert heverőmatractól, a bontott, vagy még egyben lévő tévékig, egészen mindenféle kommunális hulladékig. Vajon valaki éppen lomtalanított?

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Sajnos valamelyik állat szemetet rakott le Fehérvár külterületén.”

A bejelentés időpontja: 2018.11.21.

Hulladék jellege: kommunális, elektronikai, üveg, fém hulladék.

Helyszín/GPS: 47.209806, 18.335528

Az állati sok szemét fehérvári helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet