Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Hattyúk otthona szemetes a Fancsika tónál

Hattyúk otthona szemetessé vált az arra járó szemetelők által, amitől az anyukájával sétáló debreceni kislány el is szomorodott. 

“Anya, úgy sajnálom a hattyúkat…. szemetes az otthonuk.” – írja a bejelentésében az a szülő, aki telefont ragadott és levadászta első hulladék trófeáját Debrecenből. Sajnos a Fancsika tó állandó célpontja a szemetelőknek. A Civis városból innen érkezett eddig a legtöbb bejelentés, amik ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Kislányommal sétáltunk a tó környékén, amikor megszólalt “Anya, úgy sajnálom a hattyúkat…. szemetes az otthonuk.”  Ennek hatására fogtunk egy nagy papírszatyrot és amennyi szemét csak belefért összeszedtük ketten és hazahoztuk. De sajnos jóval több van a gyönyörű tó környékén. Hétvégente kisétálunk de kevesek vagyunk ehhez ketten egy hatévessel.”

A bejelentés időpontja: 2018.11.22.

Hulladék jellege: kommunális hulladék.

"Nem hulladék-lerakóhely!" - szól az AKSD Városgazdálkodási Kft. felszólítása.

“Nem hulladék-lerakóhely!” – szól az AKSD Városgazdálkodási Kft. felszólítása.

Helyszín/GPS: 47.508322, 21.708220

A debreceni hattyúk otthona szemetességéből érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek