Hattyúk otthona szemetes a Fancsika tónál

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Hattyúk otthona szemetessé vált az arra járó szemetelők által, amitől az anyukájával sétáló debreceni kislány el is szomorodott. 

“Anya, úgy sajnálom a hattyúkat…. szemetes az otthonuk.” – írja a bejelentésében az a szülő, aki telefont ragadott és levadászta első hulladék trófeáját Debrecenből. Sajnos a Fancsika tó állandó célpontja a szemetelőknek. A Civis városból innen érkezett eddig a legtöbb bejelentés, amik ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Kislányommal sétáltunk a tó környékén, amikor megszólalt “Anya, úgy sajnálom a hattyúkat…. szemetes az otthonuk.”  Ennek hatására fogtunk egy nagy papírszatyrot és amennyi szemét csak belefért összeszedtük ketten és hazahoztuk. De sajnos jóval több van a gyönyörű tó környékén. Hétvégente kisétálunk de kevesek vagyunk ehhez ketten egy hatévessel.”

A bejelentés időpontja: 2018.11.22.

Hulladék jellege: kommunális hulladék.

"Nem hulladék-lerakóhely!" - szól az AKSD Városgazdálkodási Kft. felszólítása.

“Nem hulladék-lerakóhely!” – szól az AKSD Városgazdálkodási Kft. felszólítása.

Helyszín/GPS: 47.508322, 21.708220

[codepeople-post-map]

A debreceni hattyúk otthona szemetességéből érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: