Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Üllő elkerülő (4-es út) melletti hulladéklerakatok - Hulladekvadasz.hu

Üllő elkerülő (4-es út) melletti hulladéklerakatok

Üllő elkerülő 4-es útja mellett sorakoznak az illegálisan lerakott hulladékkupacok. A külterület nem szemétdomb, de sokan azzá változtatják.

A körzetről egyszerre három bejelentést is kaptunk, amit egy bejelentésként dolgoztuk fel és továbbítunk az illetékes szervekhez.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Üllő határában a felüljáró utáni területtel kapcsolatban szeretnék 3 bejelentést tenni.
1. a megadott koordinátán elég sok használati tárgy (paplan) van kidobálva. Pontos helyszín: 47°23’06.3″N 19°21’58.2″E

Egy paplan a töltés oldalába. Volt aki felvigye oda vagy csak ledobták fentről?

Egy paplan a töltés oldalába. Volt aki felvigye oda vagy csak ledobták fentről?

2. a megadott koordinátán komplett lomtalanítás történt (műanyag használati tárgyak, műanyag kosarak). Pontos helyszín: 47°22’58.7″N 19°21’56.4″E

Van itt minden beleborítva az árokba.

Van itt minden beleborítva az árokba.

3. a megadott koordinátán szintén egy komplett lomtalanítás történt (műanyag használati tárgyak, műanyag kosarak, gyerekjáték). Pontos helyszín: 47°22’43.9″N 19°22’03.7″E ”

Kommunális, de főként lomhulladékból álló hulladéklerakat.

Kommunális, de főként lomhulladékból álló hulladéklerakat.

A bejelentés időpontja: 2018.11.19.

Hulladék jellege: lomtalanítási és kommunális hulladék.

Helyszín/GPS: 47.385083, 19.366167

[codepeople-post-map]

Budapest melletti Üllő településéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.


A település a wikipedia szerint

Üllő város Pest megyében, a budapesti agglomerációban, a Vecsési járásban található. Üllő a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér és az M0-s autópálya közelsége miatt kiváló logisztikai övezet.

Fekvése
A település Pest megyében, Budapest agglomerációjában a Pesti-síkság szélén fekszik. Tengerszint feletti magassága 125 méter.[4] A főváros központjától 25 km-re délkeletre, a Liszt Ferenc repülőtértől 5 km távolságra található. Üllő vasútállomás Budapest-Nyugati pályaudvarról 30 perc, Kőbánya-Kispest állomásról mindössze 20 perc, autóbusszal Budapest Kispest végállomásról 30 perc a menetidő.

A települést a 400-as főút és a 4603-as számú út (az M5 és az M3 utakat köti össze) 4 részre osztja. Találkozási pontjuk a város középpontja. A település mellett halad el az M0-s és az M4-es autópálya.

Névadó
Árpád fejedelem öt fia közül Üllő volt sorban a középső. A legidősebb fivér Levente a honfoglalást az Al-Duna irányából biztosítva esett el. A 907. július 3-7-ig zajlott Pozsonyi csatában Árpád mellett három felnőtt fia vezette a magyar tyumeneket/töményeket. Üllő és Tarhos vezette az egyik seregtestet.

Bővebben és forrás: wikipedia.