Miskolci Őzugró szemétteleppé válása

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A miskolci Őzugró hajdanán egy kertszövetkezet működött virágzó kiskertekkel, de manapság a szemetelő hordák kedvelt célpontjává vált BAZ megye központjában.

A település több pontjáról is kaptunk korábban bejelenéseket, ami közt szép számmal volt megoldásról szóló hírünk is. Korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

Bontott hűtő és ezernyiféle hulladék Miskolc külterületén.

Bontott hűtő és ezernyiféle hulladék Miskolc külterületén.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Miskolcon az Őzugróban (hajdani kertszövetkezet, virágzó kiskertekkel ) területén elterjedt az illegális szeméttelepek létesítése a belső migráció miatt. Az életvitel szerűen ott tartózkodó népes családok oda gyűjtik a jelentős mennyiségű mindenfajta hulladékot. Szervezett szemétszállítás nincsen, viszont lakcímkártya van. A szemétkommandó lehet hogy megalakult, de érdemi látszata nincsen.

Mi a hiba a képen? MI tudjuk.

Mi a hiba a képen? MI tudjuk.

Mellékelem a fotókat Az első Őzugró / A Szegfű utca és Lyukóvölgy út találkozása, a másik a Lyukóbánya felé vezető út ,(Lyukóvölgy úti leágazásánál. A teljesség igénye nélkül, mert ettől több is van.”

A bejelentés időpontja: 2018.11.11. – A bejelentés közel 2 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: elektronikai, kommunális, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 48.113037, 20.726713

[codepeople-post-map]

A miskolci Őzugró helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: