Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Milyen egy céges kreatív csapatépítő? A KHCS & Lakbear bemutatja! - Hulladekvadasz.hu

Milyen egy céges kreatív csapatépítő? A KHCS & Lakbear bemutatja!

Milyen egy céges kreatív csapatépítő? A Kreatív Hobbik Csoport (KHCS) & Lakbear műhely bemutatja, hogy mi kell ahhoz, hogy munkatársaink igazán kikapcsolódhassanak.

Élménybeszámoló következik, amiben Szabó Henrietta, a Kreatív hobbik csoport alapítója, a program szervezője és Lakbear alkotó, blogger közös céges csapatépítő adventi foglalkozásáról.

Hogy is történt?
Pont két héttel ezelőtt egy nagyszerű felkérésnek tehettünk eleget. Egy remek cég keresett meg minket, hogy ca. 35-40 fő részére állítsunk össze nekik olyan foglalkozást, amelyben a kezdőtől a haladóig mindenki kiélheti kreativitását. A téma pedig nem lehetett más november közepe táján, mint az Advent. Egy kérésük volt csupán, hogy a piros szín mindenképpen szerepeljen a repertoárban. Szerepelt.

Invitáló plakát cégen belül

Invitáló plakát cégen belül

Két különböző alappal készültünk, amiből négy féle dolog is készülhetett. A két alapunk a koszorú (ebből is két féle, szalma és moha) és négyszögletes karton doboz. Ezekből lehetett készíteni adventi koszorút és ajtókopogtatót. Illetve a dobozból adventi boxot és adventi asztal díszt. A leleményesebbek készítettek egy 5. féle alkotást is a doboz tetejéből.

Sok mosolygós arc egy céges kreatív csapatépítő foglalkozáson

Sok mosolygós arc egy céges kreatív csapatépítő foglalkozáson

Két foglalkozást tartottunk, egyet délelőtt és egyet délután. A sok elfoglaltság miatt nem tudott mindenki részt venni rajta, de a kollégák rájuk gondolva nekik is készítettek valamit. Éljen a kollegalitás!

A sok festék, szalag, termés, gyertya, chipboard, szalvéta, rizspapír, stencil, ragasztók és egyéb kiegészítők néha a bőség zavarát okozták, de végül mindenkinek sikerült megtalálnia a saját koncepcióját. Az elején bemutattuk az eszköz használatot (ragasztópisztoly biztonságos használata) és a különböző technikákat (stencilezés, decoupage, stb) majd segítettünk lépésről lépésre felépíteni mindenkinek az elképzelt alkotását.

A személyes kedvencem egy ilyen nagy létszámú foglalkozásnál látni azt, hogy hogyan mutatkozik meg mindenki egyénisége az alkotásaikban, és hogy ugyanabból az alapanyagból hány féle, fajta gyönyörű alkotás születhet!

A teljesség igénye nélkül mutatunk néhány remek alkotást:

Nagyon reméljük, hogy más alkalommal is tarthatunk még náluk foglalkozást, mert nem csak ők, de mi is remekül éreztük magunkat!

Ha ti is kedvet kaptatok egy céges kreatív csapatépítő foglalkozáshoz, akkor keressetek minket bizalommal, minden technikára tudunk megoldást biztosítani.

A részletekről Lakbear és a Kreatív hobbik csoport oldalán tájékozódhattok.

Lakbear & Kreatív hobbik csoport

Lakbear & Kreatív hobbik csoport

E-mail cím: kreativhobbikcsoport@gmail.com

Kellemes adventi készülődést kívánunk minden kedves olvasónak és sok mosolygós arcot a céges kreatív csapatépítő események alkalmaira.


Küldd be nekünk alkotásodat a kreativhobbikcsoport@gmail.com címre, hogy megjelentethessük a Te DIY cikkedet a hulladekvadasz.hu / Kreatív hobbik rovatában.

Tárgymezőben az alábbi cím szerepeljen: Hulladékvadász DIY – saját alkotás neve. A további alkotásokhoz, újrahasznosításhoz sok sikert kíván a Kreatív Hobbik Csoport!

You may also like...