Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Tv2 Ripost bemutatja a JÖN ploggingot

A Tv2 Ripost című műsorában szerepeltek JÖN Alapítványunk hulladékvadászai, akik még október 5-én szerveztek szemétszedő kocogást a Pázmány Péter sétányra.

A magazinműsorban csupán most december 2-án került adásba a Plogging a Spar Maraton Budapest előestéjén című eseményünk. Több ismert tévés személyiséggel karöltve a műsorban bemutatásra került Magyarországon is egyre népszerűbb Plogging – szemétszedő kocogás, aminek a hazai nagykövete a JÖN Alapítvány.

Német Lajos meteorológus és a mosolygós önkéntesek.

Német Lajos meteorológus és a mosolygós önkéntesek.

A kereskedelmi tévétől Czippán Anett műsorvezető kisbabájával és Németh Lajos meteorológus jött el és vett részt az Egyetemisták Parkjától induló délutáni eseményen. A kötelező interjúzgatás után ők is kesztyűt és zsákot ragadtak, hogy a ploggingosok közé álljanak és tegyenek a környezetünk megtisztításáért.

Magyarország legnagyobb szemétszedő kocogó közössége, a Plogging Hungary. Csatlakozz!

De mi is az a plogging, hogyan kell csinálni, kik vehetnek részt benne és mi kell hozzá? Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre lehet választ kapni a Tv2 riportjából.

Aki kedvet kapott hozzá, hogy plogging eseményeket szervezzen azoknak ajánljuk figyelmébe a Szemétszedés.hu – Takarítsuk ki együtt Magyarországot! című honlapunkat, ahol plogging események szervezésére is van lehetőség. Szerintünk kár lenne kihagyni.

Köszönjük a Tv2 Ripost műsorának a plogging hazai népszerűsítését, illetve hogy újabb megjelenést biztosítottak JÖN Alapítványunk számára.

Támogasd a környezetmegmentő tevékenységünket, hogy minél több plogging eseményt rendezhessünk. Részletekért kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek