Tv2 Ripost bemutatja a JÖN ploggingot

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A Tv2 Ripost című műsorában szerepeltek JÖN Alapítványunk hulladékvadászai, akik még október 5-én szerveztek szemétszedő kocogást a Pázmány Péter sétányra.

A magazinműsorban csupán most december 2-án került adásba a Plogging a Spar Maraton Budapest előestéjén című eseményünk. Több ismert tévés személyiséggel karöltve a műsorban bemutatásra került Magyarországon is egyre népszerűbb Plogging – szemétszedő kocogás, aminek a hazai nagykövete a JÖN Alapítvány.

Német Lajos meteorológus és a mosolygós önkéntesek.

Német Lajos meteorológus és a mosolygós önkéntesek.

A kereskedelmi tévétől Czippán Anett műsorvezető kisbabájával és Németh Lajos meteorológus jött el és vett részt az Egyetemisták Parkjától induló délutáni eseményen. A kötelező interjúzgatás után ők is kesztyűt és zsákot ragadtak, hogy a ploggingosok közé álljanak és tegyenek a környezetünk megtisztításáért.

Magyarország legnagyobb szemétszedő kocogó közössége, a Plogging Hungary. Csatlakozz!

De mi is az a plogging, hogyan kell csinálni, kik vehetnek részt benne és mi kell hozzá? Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre lehet választ kapni a Tv2 riportjából.

Aki kedvet kapott hozzá, hogy plogging eseményeket szervezzen azoknak ajánljuk figyelmébe a Szemétszedés.hu – Takarítsuk ki együtt Magyarországot! című honlapunkat, ahol plogging események szervezésére is van lehetőség. Szerintünk kár lenne kihagyni.

Köszönjük a Tv2 Ripost műsorának a plogging hazai népszerűsítését, illetve hogy újabb megjelenést biztosítottak JÖN Alapítványunk számára.

Támogasd a környezetmegmentő tevékenységünket, hogy minél több plogging eseményt rendezhessünk. Részletekért kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: