Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Vödörnyi fáradt olaj szennyezte be a Vörösmarty utcát

Vödörnyi fáradt olaj szennyezte be a Vörösmarty utcát, Budapest XX. kerületben. Minden egy utcára kihelyezett vödörrel kezdődött.

Sajnos ehhez hasonló bejelentéssel gyakran találkozunk. Gondoljunk bele abba, hogy az ehhez hasonló szennyezéseknél a legtöbb esetben nincs kármentesítés. A szennyező anyagok napról napra egyre mélyebbre szivárognak a talajba, ami akár évtizedekkel később fejtik csak ki hatásukat. Korábban hasonlóval Budapest XIII. kerületében találkoztunk, ami ide kattintva elérhető.

A vödör vélhetően nem magától borult el. A fotó talán egy éppen arra közlekedő villamoson készült.

A vödör vélhetően nem magától borult el. A fotó talán egy éppen arra közlekedő villamoson készült.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Jó napot kívánok! A fent jelzett helyen egy vödör fáradt olaj lett kihelyezve ami felborult és tartalmának egy része a fölre folyt.”

A bejelentés időpontja: 2018.12.02.

Hulladék jellege: veszélyes hulladék.

Helyszín/GPS: 47.423083, 19.117139

Vödörnyi fáradt olaj helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek