Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Vödörnyi fáradt olaj szennyezte be a Vörösmarty utcát - Hulladekvadasz.hu

Vödörnyi fáradt olaj szennyezte be a Vörösmarty utcát

Vödörnyi fáradt olaj szennyezte be a Vörösmarty utcát, Budapest XX. kerületben. Minden egy utcára kihelyezett vödörrel kezdődött.

Sajnos ehhez hasonló bejelentéssel gyakran találkozunk. Gondoljunk bele abba, hogy az ehhez hasonló szennyezéseknél a legtöbb esetben nincs kármentesítés. A szennyező anyagok napról napra egyre mélyebbre szivárognak a talajba, ami akár évtizedekkel később fejtik csak ki hatásukat. Korábban hasonlóval Budapest XIII. kerületében találkoztunk, ami ide kattintva elérhető.

A vödör vélhetően nem magától borult el. A fotó talán egy éppen arra közlekedő villamoson készült.

A vödör vélhetően nem magától borult el. A fotó talán egy éppen arra közlekedő villamoson készült.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Jó napot kívánok! A fent jelzett helyen egy vödör fáradt olaj lett kihelyezve ami felborult és tartalmának egy része a fölre folyt.”

A bejelentés időpontja: 2018.12.02.

Hulladék jellege: veszélyes hulladék.

Helyszín/GPS: 47.423083, 19.117139

[codepeople-post-map]

Vödörnyi fáradt olaj helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...