Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Maglód buszfordulójában kibelezett autóroncs - Hulladekvadasz.hu

Maglód buszfordulójában kibelezett autóroncs

Maglód és Gyömrő buszfordulójában a bejelentő szerint lassan két éve egy kibelezett autóroncs csúfítja és szennyezi a környezetet a két település határában.

A KRESZ szerint közterületen rendszám nélküli autó nem tartózkodhat. Ezen az autón nemhogy rendszámtábla, de még kerék, sőt ajtók sincsenek.

Mit mond erre pontosan a KRESZ?
“A KRESZ előírása szerint azt a hatósági jelzéssel (pl. rendszám) nem rendelkező járművet, amely a közúti forgalomban csak ilyen jelzéssel vehet részt, főútvonalon tilos, mellékútvonalon – közterülethasználati engedély nélkül – legfeljebb 10 napig szabad tárolni. Az úton e rendelkezések megszegésével tárolt járművet a rendőrség, a közterület felügyelet, a közút kezelője – a tulajdonos költségére – eltávolíthatja.”

Ez egyben Pest megyei Maglód városából érkezett első bejelentés is.

A buszmegálló és ami az árkában van: rohadó és veszélyes hulladékkal szennyező autóroncs.

A buszmegálló és ami az árkában van: rohadó és veszélyes hulladékkal szennyező autóroncs.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! A mellékelt képeken illetve a lenti linken található roncs autó lassan két éve csúfítja az utcánkat. Az önkormányzatnak és a közterület felügyeletnek is többször jeleztük telefonon, de sajnos nem sikerült megoldaniuk a helyzetet. Csupán annyit tett az önkormányzat, hogy az aszfaltozott útról letolták a zöld területre. Kérem, ha tudnak segítsenek, hogy a roncs ne szennyezze és csúfítsa tovább az utcát.”

Ritkán látni ennyire szétbontott "autókülönlegességet" közterületen.

Ritkán látni ennyire szétbontott „autókülönlegességet” közterületen.

A bejelentés időpontja: 2018.12.04.

Hulladék jellege: autóroncs (veszélyes hulladék).

Helyszín/GPS: 47.439733, 19.374798

[codepeople-post-map]

Maglód buszfordulójának autóroncsának a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.


A település a wikipedia szerint

Fekvése
Maglód a Gödöllői-dombság és a Pesti-síkság találkozásánál fekszik, Budapest központjától 28 km-re, határától azonban csak 3 km-re található. Átlagos magassága 180 m. Közvetlen szomszédai: Gyömrő, Ecser, Üllő, Pécel és Mende. Északi részén, a Hármas-hegynél ered az Alsó-Tápió. A község északi határán a Budapestet Jászberénnyel összekötő 31-es autóút, a délin a Budapest–Újszász–Szolnok-vasútvonal húzódik. Két állomásáról, Maglód és Maglódi nyaralótól félóra alatt érhető el a Keleti pályaudvar.

A községen halad át a Budapesttől Monorig közlekedő autóbuszjárat, mely számos helyen megáll. Gyömrővel, Ecserrel és Mendével közvetlen vasúti és autóbusz-kapcsolatban áll. Pécelre és Üllőre nincs közvetlen eljutási lehetőség. Nyugati oldalán a Barátság I., délkeleti oldalán a Barátság II. kőolaj- és a Testvériség földgázvezeték halad. Az Ecser és Maglód közötti keskeny völgyben halad az M0-s budapesti körgyűrű.

Forrás: wikipedia.

You may also like...