Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Alsórákos: Csömöri és Rákospatak utca találkozásánál hulladék

Budapest XIV. kerületének Alsórákos körzetében a  Csömöri és Rákospatak utca találkozásánál illegális hulladék látványa rontja a közérzetet és a környezetet.

A bejelentés helyszínén főként építési, inert hulladék található. Van ahol szinte szakszerűen becsomagolva, kötegelve. Egy nagyon alapos szemetelőről van szó.

A különös gonddal elcsomagolt sittes zsákok párját ritkítják. Ennyi erővel hulladéklerakóba is vihette volna a szemetelő.

A különös gonddal elcsomagolt sittes zsákok párját ritkítják. Ennyi erővel hulladéklerakóba is vihette volna a szemetelő.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Csömöri és Rákospatak utca kereszteződés. itt is új halmok keletkeztek. építési, üveg, műanyag, stb…”

A bejelentés időpontja: 2018.11.27.

Hulladék jellege: kommunális, elektronikai, építési hulladék.

Vajon kinek a lakását újították fel?

Vajon kinek a lakását újították fel?

Helyszín/GPS: 47.523673, 19.117902

Alsórákos helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek