Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Alsórákos: Csömöri és Rákospatak utca találkozásánál hulladék - Hulladekvadasz.hu

Alsórákos: Csömöri és Rákospatak utca találkozásánál hulladék

Budapest XIV. kerületének Alsórákos körzetében a  Csömöri és Rákospatak utca találkozásánál illegális hulladék látványa rontja a közérzetet és a környezetet.

A bejelentés helyszínén főként építési, inert hulladék található. Van ahol szinte szakszerűen becsomagolva, kötegelve. Egy nagyon alapos szemetelőről van szó.

A különös gonddal elcsomagolt sittes zsákok párját ritkítják. Ennyi erővel hulladéklerakóba is vihette volna a szemetelő.

A különös gonddal elcsomagolt sittes zsákok párját ritkítják. Ennyi erővel hulladéklerakóba is vihette volna a szemetelő.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Csömöri és Rákospatak utca kereszteződés. itt is új halmok keletkeztek. építési, üveg, műanyag, stb…”

A bejelentés időpontja: 2018.11.27.

Hulladék jellege: kommunális, elektronikai, építési hulladék.

Vajon kinek a lakását újították fel?

Vajon kinek a lakását újították fel?

Helyszín/GPS: 47.523673, 19.117902

[codepeople-post-map]

Alsórákos helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...