Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Adonisz utca szemete Istenhegyi út mellett

Az Adonisz utca illegális szemétlerakására hívja fel a figyelmünket a bejelentő Budapest XII. kerületének a Istenhegyi út szomszédságából.

Igazi lomtalanításos állapotoknak lehetünk szemtanúi. A helyi hulladékvadász szerint a környéken lakók számára írható az illegális szemétdomb kialakulása. XII. kerületből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok, az alábbi felvétel a tárgyban szereplő helyen készült, a szemét lerakást a szemben levő, Adonisz utca 1. alatti tulajdonos munkásai végezték információink alapján, ketten láttuk a szemétlerakási tevékenység egy egy részét, a szemét több mint két hete nem került elvitelre, ráadásul elektronikai, vélhetően veszélyes hulladékot is tartalmaz, illetve másokat is kezdhet csábítani hasonló szemét lerakásra, az Adonisz u. – Istenhegyi út sarok egyik tulajdonos által vélhetően nem kezelt erdős terület, hiányos kerítéssel, és vélhetően hontalanok által az úttól távolabb eső ‘sátortáborral’, azaz egyéb helyeken is folyamatosan halmozódó szeméttel, első lépésként a fényképezett szemét elhordatását javaslom, üdvözlettel, a bejelentő.”

A bejelentés időpontja: 2018.12.08.

Hulladék jellege: kommunális, elektronikai, veszélyes, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 47.503319, 18.990272

Az Adonisz utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek