Adonisz utca szemete Istenhegyi út mellett

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Az Adonisz utca illegális szemétlerakására hívja fel a figyelmünket a bejelentő Budapest XII. kerületének a Istenhegyi út szomszédságából.

Igazi lomtalanításos állapotoknak lehetünk szemtanúi. A helyi hulladékvadász szerint a környéken lakók számára írható az illegális szemétdomb kialakulása. XII. kerületből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok, az alábbi felvétel a tárgyban szereplő helyen készült, a szemét lerakást a szemben levő, Adonisz utca 1. alatti tulajdonos munkásai végezték információink alapján, ketten láttuk a szemétlerakási tevékenység egy egy részét, a szemét több mint két hete nem került elvitelre, ráadásul elektronikai, vélhetően veszélyes hulladékot is tartalmaz, illetve másokat is kezdhet csábítani hasonló szemét lerakásra, az Adonisz u. – Istenhegyi út sarok egyik tulajdonos által vélhetően nem kezelt erdős terület, hiányos kerítéssel, és vélhetően hontalanok által az úttól távolabb eső ‘sátortáborral’, azaz egyéb helyeken is folyamatosan halmozódó szeméttel, első lépésként a fényképezett szemét elhordatását javaslom, üdvözlettel, a bejelentő.”

A bejelentés időpontja: 2018.12.08.

Hulladék jellege: kommunális, elektronikai, veszélyes, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 47.503319, 18.990272

[codepeople-post-map]

Az Adonisz utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: