Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Magyar Katolikus Televízió műsorán a Hulladékvadászat - Hulladekvadasz.hu

Magyar Katolikus Televízió műsorán a Hulladékvadászat

A Magyar Katolikus Televízió Bonum Televíziójában is Jelen vagyunk, avagy a TV szlogenével élve bemutattuk a hulladékvadászatot a Délelőtt című műsorban.

Már nem az első alkalom, hogy meghívták JÖN Alapítványunk valamelyik szakértőjét. Már több alkalommal Szebenyi Péter és Tóth Andi is szerepelt több különböző témával az egyházi televízió műsorán. Reméljük ez a sorozat soha nem szakad meg.

A Délelőtti műsor szerkesztői most Szebenyi Péter, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnökét hívták meg, hogy a televízió nézőinek mutassa be az országosra nőtt Hulladékvadász mozgalmat.

„A hulladékvadász.hu honlapot még 2016 január 1-én indítottam el egymagam, amiből az évek alatt Magyarország legaktívabb környezetmegmentő szervezete nőtte ki magát, a Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány.” – mondja Szebenyi Péter

Miért is fontos bemutatni a hulladékvadászat fontosságát?
Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre. Továbbá szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg.

Hulladékvadászok nagy-térképén több ezer bejelentés található országszerte.

Hulladékvadászok nagy-térképén több ezer bejelentés található országszerte.

Az élő adás felvételről visszanézhető a Magyar Katolikus Televízió – Bonum Tv videómegosztó csatornájából.

You may also like...