Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
"Belső" Soroksári út Ferencváros legmocskosabb útja - Hulladekvadasz.hu

„Belső” Soroksári út Ferencváros legmocskosabb útja

Az úgynevezett „belső” Soroksári út Ferencváros azon részén található, amivel szemben a Nemzeti Színház és a Csodák Palotája található.

Évek óta nagy lendülettel érkeznek innen a bejelentések, amit vagy megoldásra kerülnek rövid időn belül vagy nem. Sajnos még választ a terület hovatartozásával rendezettségével nem kaptunk az illetékesektől.

Ha nem is Budapest, de a Soroksári út Ferencváros legmocskosabb útja lehet.

Ha nem is Budapest, de a Soroksári út Ferencváros legmocskosabb útja lehet.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Tisztelt Hölgyem/Uram! A fenti útvonalon sétáltam át ma délelőtt és megdöbbentem. A csatolt néhány képen kívül az egész terület tele van műanyag flakonnal, apróbb szeméttel. Igaz, hogy azon a területen már nem sok cég üzemel, bár sok autó parkolt. Én még nem láttam ilyen szemetes területet Budapesten. Örömömre szolgálna, ha figyelemmel kísérné az Önkormányzat.

Minden szemét lerakóra azt szoktuk mondani, hogy „A keze törne el, aki lepakolja”. Nagyon köszönöm az intézkedésüket. Nagyra becsülöm tevékenységüket. Üdvözlettel: egy helyi hulladékvadász!”

A bejelentés időpontja: 2018.12.09.

Hulladék jellege: kommunális, építési hulladék.

Helyszín/GPS: 47.406778, 18.874778

[codepeople-post-map]

A „belső” Soroksári út Ferencváros helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...