Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Ez a szemétkupac Törökbálint határát színesíti - Hulladekvadasz.hu

Ez a szemétkupac Törökbálint határát színesíti

Egy kiadós adag szemétkupac Törökbálint és Érd határát színesíti. A bejelentő szerint ezt a területet is felfedezték a szemetelők.

Frissítés
2019.02.16.

Újabb bejelentést kaptunk a ma még megoldatlan hulladékproblémáról:
„A Törökbálinti út mellett fekvő réten több zsák műanyag és egyéb hulladék van lerakva, kérlek, segítsetek, hogy mihamarabb el legyen távolítva. Tegnap (feb 15). Nagyon gyorsan széthordódik az erdőben, szóval Törökbálintnak bele kellene húznia! Hacsak nincs a szemetén egy „Érdről származom” tanúsítvány.”

A helyszínen egyértelműen nő az illegálisan lerakott hulladék mennyisége.

A helyszínen egyértelműen nő az illegálisan lerakott hulladék mennyisége.

Köszönjük a bejelentést. Továbbítjuk ismét az illetékesnek.


Korábban
2018.12.29.

A szemétkupac származása vélhetően egy kedves érdi lakosé lehet, de ez csak feltételezés. A terület a Google Maps szerint Törökbálint városához tartozik.

A szemétkupac Törökbálint határában szépen gyarapszik.

A szemétkupac Törökbálint határában szépen gyarapszik.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Sziasztok! Érd, Felsővölgyi út melletti mezőt is felfedezték maguknak az illegális hulladéklerakók. A legnagyobb kupacig vezető földút mentén több, vaddisznók által már széttúrt, széthordott halom is van.”

A bejelentés időpontja: 2018.12.29.

Hulladék jellege: kommunális hulladék.

Helyszín/GPS: 47.421310, 18.898427

[codepeople-post-map]

A szemétkupac Törökbálint és Érd határában van, de kié nem tudjuk. A helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...