Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Ez a szemétkupac Törökbálint határát színesíti

Egy kiadós adag szemétkupac Törökbálint és Érd határát színesíti. A bejelentő szerint ezt a területet is felfedezték a szemetelők.

A szemétkupac származása vélhetően egy kedves érdi lakosé lehet, de ez csak feltételezés. A terület a Google Maps szerint Törökbálint városához tartozik.

A szemétkupac Törökbálint határában szépen gyarapszik.

A szemétkupac Törökbálint határában szépen gyarapszik.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Sziasztok! Érd, Felsővölgyi út melletti mezőt is felfedezték maguknak az illegális hulladéklerakók. A legnagyobb kupacig vezető földút mentén több, vaddisznók által már széttúrt, széthordott halom is van.”

A bejelentés időpontja: 2018.12.29.

Hulladék jellege: kommunális hulladék.

Helyszín/GPS: 47.421310, 18.898427

A szemétkupac Törökbálint és Érd határában van, de kié nem tudjuk. A helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek